Automa este un magazin online de automatizari pentru diverse sisteme de incalzire. Mai exact, este vorba de automatizari pentru panouri solare, automatizari pentru instalatii de incalzire, automatizari pentru apa calda menajera si automatizari pentru pompe de caldura. Produsele de la Automa sunt deosebite pe intreaga piata romaneasca, si aici nu ne referim doar la unicitatea si calitatea brandului, ci si la suportul tehnic atent si profesionist pe care-l primiti 7 zile din 7, in caz de nevoie, desigur. Dar haideti sa vedem impreuna mai exact ce inseamna Automa pentru clienti si curiosi.

Automa este importatorul oficial al gamei de produse Sorel. Sorel Mikroelektronik GMBH este unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti producatori germani de automatizari (controllere) pentru sisteme de incalzire, instalatii de apa calda menajera, pompe de caldura si panouri solare. Prin urmare, vindem numai produse de firma, ce au garantia calitatii germane, recunoscute in intreaga lume. Automatizarile noastre au ca si caracteristici de baza simplitatea si inteligenta, fiind foarte flexibile in acelasi timp. Comercializam de asemenea si controllere dedicate pentru piscine, de asemenea foarte usor utilizabile. Sistemele Automa folosesc un sistem de comunicatie de la Sorel care se remarca drept un nou concept de retea ce foloseste magistrale CAN sau Ethernet pentru a permite ca automatizarile sa comunice cu Internetul, cu retelele locale sau pur si simplu intre ele. Datorita implementarii acestui tip de comunicatie, va puteti monitoriza sistemul de oriunde in lume, in orice moment.

Daca totusi nu te-am convins suficient, iata si alte motive pentru care ar fi indicat sa cumperi controllerele Automa. Interfata intuitiva permite o intelegere facila a sistemului de incalzire si o setare usoara si eficace. Sistemul de operare va ajuta cu incredere, pas cu pas, atunci cand setati controllerul. Sistemul de operare al controllerelor este multilingv, mai exact in 10 limbi, iar incepand cu anul 2015 va fi disponibil pe piata si meniul in limba romana. Fiecare produs al nostru dispune de un simulator pe pc, pentru a intelege si a invata usor sistemul. Asa cum spuneam deja mai sus, beneficiati de asistenta tehnica 7 zile din 7, pentru orice fel de probleme si nelamuriri cu privire la instalarea si configurarea sistemului dvs. Si am lasat mai la urma mama tuturor argumentelor: aceste produse beneficiaza de unica si valoroasa calitate germana. Fiabilitatea, durabilitatea si gradul de sofisticare al produselor germane nu mai este demult o noutate pentru nimeni. Si nu in ultimul rand, nu trebuie sa uitati ca avem preturi foarte bune si prietenoase. Ne dorim o relatie de lunga durata cu dvs., de aceea privim cu incredere si spre viitor. Va asteptam asadar cu drag, la noi, sa ne vizitati, sa ne puneti intrebari si sa cumparati cu incredere ceea ce aveti nevoie pentru caminul sau sediul dvs.