Fie ca sunteti proprietarul unui restaurant sau al unei cantine, al unei cofetarii sau al unei pizzerii, o masina de spalat vase profesionala reprezinta una dintre cele mai bune investitii pe care le puteti face.

Fresco ofera solutii eficiente pentru domeniul HoReCa inca din anul 1992. Aceasta experienta de aproape trei decenii i-a permis sa selecteze, in timp, cele mai performante produse, provenite exclusiv de la branduri cu valoare recunoscuta nu numai in tara noastra, ci si pe plan international.

Astfel, raportul ideal calitate-pret si tehnologia de ultima generatie cu care este dotata o masina de spalat vase profesionala Electrolux Profesional sau Virtus Group Gmbh va ajuta sa obtineti o productivitate record, in conditiile unui consum redus de energie, reducand considerabil si costurile pentru afacerea dumneavoastra.

La aceste avantaje se adauga si discounturile consistente de care aveti parte la numeroase produse din oferta disponibila chiar in acest moment pe site-ul Fresco.ro. Acestea sunt cu atat mai importante cu cat, in contextul pandemiei si al masurilor de restrictie din ultimul an, industria HoReCa traverseaza o perioada dificila si fiecare banut conteaza!

Iata una dintre ofertele pe care nu veti putea sa o refuzati, daca va doriti o afacere cat mai performanta!

Masina de spalat vase cu dispenser pentru detergent si pompa de golire

Brandul german Virtus Group Gmbh reprezinta o garantie a calitatii pentru aceasta masina de spalat vase profesionala, dotata cu dispenser pentru detergent si pompa de golire. Dimensiunile cosului sunt de 50 pe 50 de centimetri, rezervorul are 20 de litri, iar boilerul 7 litri.

Productivitatea este impresionanta, avand capacitatea de a spala 20, 30 sau 40 de cosuri pe ora, in functie de ciclul de spalare preferat. Intr-adevar, sunt disponibile trei variante diferite, de 90, 120, respectiv 180 de secunde pentru un ciclu.

Chiar si in aceste conditii de eficienta maxima, consumul de apa este redus, de 2,4 litri de apa pentru fiecare ciclu de spalare. Un alt avantaj consta in faptul ca produsul dispune de control electronic, care il face usor de utilizat chiar si de catre angajatii incepatori.

Produsul are o greutate neta de 67 de kilograme si greutatea bruta de 78 de kilograme. Ocupa un spatiu redus, dimensiunile nete fiind urmatoarele: latimea de 600 de milimetri, adancimea de 600 de milimetri si inaltimea de 830 de milimetri. Importanta faptului ca nu ocupa mult spatiu poate fi inteleasa cu usurinta de oricine a fost vreodata in bucataria unui restaurant sau a unei cantine!

Aceasta masina de spalat vase profesionala este disponibila, in prezent, la un pret de 7.561 de lei, redusa cu 788 de lei de la pretul initial de 8.349 de lei.

Toate avantajele achizitionarii unui produs din oferta Fresco Expert

Indiferent ce masina de spalat vase profesionala alegeti de pe site-ul Fresco.ro, beneficiati de urmatoarele avantaje:

in primul rand, vesela si paharele vor fi curate si stralucitoare, cu un aspect nou dupa fiecare spalare;

ciclul rapid de spalare va permite sa faceti fata chiar si in conditiile unui flux ridicat de clienti;

consumul redus de apa si energie electrica va ajuta sa economisiti bani;

reduceri consistente oferite;

spatiul mic ocupat in bucatarie;

taxa verde in valoare de 60 de lei, precum si garantia sunt incluse in pret.