Alegerea celor mai bune solutii iluminat led pentru diverse cladirii sau propria locuinta poate fi o adevarata provocare, mai ales cand tinem cont de raportul cost-beneficiu. Unele proiecte sunt foarte indraznete si solicita mai multa cercetare si o comparatie mai aprofundata intre posibilitatile de iluminat de pe piata.

Inca de cand au aparut pe piata, ledurile au atras atentia specialistilor din industria de iluminat. Mai ales marile companii imbratiseaza din ce in ce mai mult acest concept, deoarece prezinta un mix intre un design modern si sustenabilitate, transmitand totodata un mesaj de incredere si de respect pentru angajati.

Un joc de lumini bine gandit poate oferi o stare de bine si poate relaxa mintea, in timp ce din punct de vedere al costurilor, poate fi o investitie rentabila pe termen lung. Piata de solutii iluminat led s-a dezvoltat foarte mult la ora actuala si nivelul de incredere al clientilor in astfel de produse a crescut semnificativ in ultimii ani. Acestea apar din ce in ce mai des atat in cladirile de birouri, cat si in spitale sau in parcari si isi demonstreaza pe zi ce trece utilitatea.

Anumite proiecte urmaresc o nota de rafinament si eleganta si in acest caz se poate opta pentru corpuri de iluminat care starnesc atentia privitorilor prin detaliile unice pe care le prezinta sau designul minimalist care are in centru un aspect frumos si pur si simplu fiabil.

Fiecare tip de cladire necesita corpuri de iluminat specifice, cu lumina ambientala sau intensa si cu dimensiuni conforme spatiului avut la dispozitie. Indiferent ca vorbim despre zone comerciale foarte mari sau magazine, open space-uri sau camere dintr-un apartament, prezenta unor corpuri de iluminat LED poate da o nota moderna incaperii si poate asigura cantitatea de lumina necesara. Clientul poate alege dimensiunea corpurilor de iluminat si sistemul de ancorare, asigurand astfel o nota de eleganta si o investitie sustenabila pe termen lung.

In general proiectele arhitecturale moderne vin cu diverse corpuri de iluminat liniar cu led, unde acestea pot crea diverse linii de lumina si pot starni imaginatia celor care le admira. Acestea vin cu diverse optiuni de montaj si sunt montate cel mai adesea in centre comerciale, zone hoteliere sau birouri. Marile firme sunt pregatite sa investeasca sume considerabile pentru a obtine costuri de mentenanta mai mici in urmatorii ani si un consum redus de energie electrica.

Fiecare detaliu conteaza pentru o atmosfera placuta si pentru a obtine un design modern si detalii remarcabile. Alegand acele profile led care se potrivesc unui proiect architectural se pot obtine aceste efecte speciale.

Cand vine vorba de design interior, iluminatul cu led devine un subiect foarte frecvent si este un detaliu relevant pentru a infrumuseta spatiile moderne. De asemenea, clientii au posibilitatea sa aleaga modele care le plac si care le atrag atentia si au la dispozitie foarte multe optiuni.

Profilele led sunt o solutie economica si foarte raspandita la ora actuala, datorita faptului ca lumina generata este foarte intensa, este comfortabila din punct de vedere vizual si vine cu o serie de beneficii pentru sistemul nostru de sanatate.

La ora actuala puteti alege din diverse solutii iluminat led si corpuri specifice de iluminat, de la lumini de plafon incastrabile, pana la corpuri care atarna. Cei care opteaza pentru becuri led pot economisi pana la 70% din costurile pe care becurile normale le-ar presupune, iar lumina pe care o emana este uniforma si placuta ochiului uman.

Compania ProfilistLED actioneaza in industria solutiilor de iluminat din anul 2016, iar experienta acesteia ii permite sa vina mereu in sprijinul clientilor cu ultimele inovatii si cele mai moderne tehnologii, la preturi avantajoase.