Cadourile corporate pentru sarbatorile de Paste reprezinta una dintre cele mai comune modalitati de recompensare si de motivare a angajatilor in perioada sarbatorilor pascale. Companiile se straduiesc in acest sezon sa isi rasplateasca angajatii si totodata sa respecte traditiile de oferire a darurilor cu ocazia sarbatorilor crestine de primavara.

Iata cateva idei de cadouri corporate pentru sarbatorile de Paste potrivite pentru angajati, indiferent de pozitiile pe care acestia le ocupa in ierarhia companiei, de sex sau de alte criteria care i-ar putea diferentia:

Cos cu bunatati romanesti

Acest cadou contine o sticla de vin rosu Merlot, un cozonac traditional cu nuca si stafide, un borcan de dulceata de visine si unul de zacusca de vinete, un toi cu palinca romaneasca, o farfurie din lut lucrata si pictata manual, o lumanare decorativa a carei forma imita un ou de Paste, o traista traditionala romaneasca si cu cos impletit, in care sunt ambalate toate aceste bunatati.

Cos cufar cu bunatati de Paste

Acest cadou corporate pentru sarbatorile de Paste include o sticla de vin rose, un cufar din lemn pictat manual cu iscusinta, o galetusa metalica plina cu oua de ciocolata, specialitati de patisserie in cutie din metal, biscuit cu ciocolata, praline belgiene, macarons, praline de ciocolata si o colectie de ceai verde in diverse sortimente.

Pachetul cadou dulce de Paste

Pentru ca orice sarbatoare este un bun prilej pentru a-ti indulci viata, un cadou corporate pentru sarbatorile de Paste plin cu delicii dulci este perfect pentru angajati. Acesta contine crema de ciocolata, specialitati de patisserie, praline de ciocolata, biscuit cu ciocolata, macarons si o stropitoare metalica umpluta cu 10 oua de ciocolata.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.