Fie ca vrei sa-ti impresionezi angajatii, clientii sau familia, de multe ori cel mai potrivit este sa comanzi uniforme, tricouri sau hanorace personalizate.

Care este primul pas?

Dupa ce te-ai hotarat sa comanzi textile personalizate, primul pas este sa iei legatura cu o agentie de publicitate. Sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le furnizezi pentru a primi o oferta de pret.

Cantitatea

In functie de cantitatea de produse pe care intentionezi sa o comanzi, pretul variaza. De ce? Aici sunt multe de discutat, dar in principiu conteaza pretul transportului de la furnizori. Adica la cantitati mari, acesta se diminueaza sau chiar dispare – de aici si pretul scazut la cantitati mari. Cand ese vorba si de personalizare, costul set-up-ului se imparte la un numar mai mare de bucati, astfel pretul pe bucata scade si de aici.

Materialul

In functie de materialul ales, metodele de personalizare difera si nu se preteaza pentru toate tipurile de material. Un exemplu ar fi tricoul din bumbac care nu poate fi personalizat prin sublimare, sau tricoul din poliester care se preteaza in principiu doar pentru sublimare.

Culoarea

Daca te indrepti spre culori inchise si ai ales ca metoda de personalizare printul DTG, trebuie sa stii ca pretul o sa creasca. De ce? Pe tricoul negru se aplica intai un strat alb de culoare si apoi se imprima grafica aleasa. Costul aplicarii acelui strat, bineinteles ca ridica pretul pe produs.

Grafica

Acesta este un aspect foarte important. De exemplu la broderia computerizata, grafica se introduce intr-un program special care calculeaza numarul de impunsaturi necesar. In functie de asta, se calculeaza pretul. La transferul de vinil, culorile sunt liniare, deci daca grafica are degrade-uri, nu se poate folosi aceasta metoda de personalizare.

Urmeaza trimiterea unei cereri de oferta la o agentie de publicitate si in urma analizarii acesteia, comandarea produselor.

Cauti o agentie de publicitate? Noi te putem ajuta! Echipa Zebra Advertising, desi restransa, extrem de implicata in toate proiectele.

Trimite-ne o cerere pe office@zebra-advertising.ro si iti raspundem in cel mai scurt timp. Vrem sa te convingem si pe tine de profesionalismul serviciilor noastre.