In primul rand trebuie sa alegi o firma de curatenie din orasul in care locuiesti sau din apropierea locatiei ce trebuie curatate. Serviciile sa fie explicate in mod clar: curatenie generala, curatenie de intretinere, curatenie dupa constructor etc. Pentru a beneficia de un raport calitate/pret cat mai corect si transparent este necesara o vizionare prealabila a spatiului de birouri. Stabiliti impreuna cu firma de curatenie principale activitati pentru curatenie de intretinere birouri, necesarul de materiale, orarul de curatenie birouri, produsele de curatenie etc.

Nu in ultimul rand trebuie sa stii clar cea ce vrei, la ce servicii de curatenie birouri  doresti sa apelezi.

 

Curatenie birouri
Real Cleaning ofera servicii de curatenie generala sau de intretinere curatenie birouri si institutii

 

CURATENIE GENERALA

Curatenia generala este indicat sa se realizeze cel putin trimestrial. Firma de curatenie Real Cleaning garanteaza ca dupa executarea curateniei generale,spatiul de birouri sau locuinta dumneavoastra va straluci de curatenie. Dumneavoastra veti fi multumit pentru ca ati economisit timp si bani pe produse sau echipamente de curatat neadecvate.

INTRETINERE CURATENIE BIROURI 

Intretinerea curateniei la birou sau la domiciliu poate fi facuta de catre firma de curatenie  zilnic, saptamanal sau cand doriti dumneavostra. Stabilim impreuna cu dumneavoastra frecventa pentru serviciul dorit. Real Cleaning se va asigura de ingrijirea si curatenia la domiciliu sau la birou conform termenilor trecuti in contract

CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR

Servicii curatenie dupa constructor este preferat de majoritatea persoanelor care se muta in casa noua sau dupa o renovare a spatiului de birouri si doresc sa fie facuta o curatenie minutioasa !

Iata ce include serviciul de curatenie dupa constructor:

  • Curatarea de pete de vopsea, var sau ciment a tocariei, a feroneriei, a tevilor si a caloriferelor.
  • Stergerea suprafetelor patate cu var, vopsea pe pereti
  • Curatarea balustradelor si a tevilor, prizelor si intrerupatoarelor, aparatelor de aer conditionat, corpurilor de iluminat
  • Stergerea prafului
  • Curatarea obiectelor de mobilier
  • Spalarea geamurilor accesibile (interior/exterior) , a oglinzilor si a suprafetelor plane de sticla
  • Curatarea si tratarea suprafetelor din lemn, sticla, aluminiu, inox
  • Stergerea umeda a usilor de acces si indepartarea eventualelor urme de lavabil
  • Curatenia in bucatarie si a grupurilor sanitare, dezinfectarea lor
  • Indepartarea petelor de pe faianta din baie si bucatarie, spalarea podelelor si a pardoselilor