Ce trebuie sa cunosti despre electrostimulare

Spunem ca fiecare caz specific este un studiu nou, deoarece corpul tuturor raspunde diferit la tratament. Prin urmare, cercetarea in ceea ce priveste procedura de electrostimulare este in curs de desfasurare. Cea mai importanta idee pe care trebuie sa o retineti este ca procedura de electrostimulare la preturi accesibile este un tratament neinvaziv cu peste 90% rezultate pozitive si vizibile.

Majoritatea cercetarilor despre care vorbim incepe cu masurarea circumferintei taliei, calculand indicele de masa corporala al pacientului in momentul tratamentului, masa grasimii subcutanate si procentul de grasime corporala in comparatie cu varsta, inaltimea si greutatea.

Care este metoda tratamentului de stimulare electrica?

Cel mai important aspect de luat in considerare atunci cand se efectueaza tratament prin electrostimulare este ca acestea trebuie efectuate de un expert.
electrostimulare
Pentru a desfasura aceste intalniri, expertii in domeniu vor folosi electroliti. Electrolitii vor fi amplasati in diferite parti ale corpului, in functie de zona de tratat.

Dupa mai multe tratamente, veti descoperi ca organismul dvs. nu este doar mai tonifiat, ci si mai sanatos, deoarece toxinele vor fi eliberate in timp.

Cum functioneaza?

Electrozii plasati pe corpul dvs. vor transmite un tip de unda controlat de dispozitiv pentru a stimula grupa musculara la alegere. Acest lucru creeaza o cerere uriasa de energie pentru muschi, astfel incat grasimea din jur este arsa si eliminata. De asemenea, poate stimula celulele adipoase sa elibereze toxine si sa reduca celulita.

Cercetarile si opiniile expertilor arata ca prin aceste efecte sinergice, stimularea electrica este foarte eficienta in procesul de remodelare corporala.

Stimularea bioelectrica poate fi utilizata pentru reglarea muschilor, combaterea durerii corpului si imbunatatirea rezistentei corpului. In plus, stimularea electrica va poate aduce cativa centimetri de pierdere, cresterea masei musculare, o postura mai buna si un echilibru mai bun. Poate fi folosit si pentru a construi muschii intr-un mod mai sigur si mai eficient decat exercitiile traditionale.

Te asteptam cu drag la clinica de remodelare corporala Fysiogand!