Ritmul alert al schimbărilor din viaţa noastră impune atât pe plan profesional, cât şi personal, necesitatea deţinerii unui întreg arsenal de aptitudini şi instrumente care să ne însoţească pe drumul către succes. Avantajele deprinderii unor tehnici din domeniul creativităţii şi al inovaţiei sunt esenţiale pentru perioada istorică pe care o traversăm. La fiecare şase luni, capacitatea de stocare a computerelor se dublează, tehnologia ajungând astfel la un ritm de dezvoltare fără precedent. De la vânzări şi comunicare cu piața, la marketing şi procese interne de lucru sau control, în orice proces intern sau extern al companiei se poate inova şi aduce îmbunătăţiri. Nu există limite!

Compania Concord Communication împreună cu unul dintre cei mai populari traineri români, Cătălin Ionescu MSc, MBA, organizează un curs practic, de dezvoltare a unora dintre cele mai complexe şi necesare abilităţi: creativitatea şi inovaţia. Evenimentul se desfășoară pe parcursul unei zile întregi și are loc în două sesiuni, miercuri, 18 februarie și sâmbătă, 21 februarie, începând cu ora 9.00, la Grawe Building, Strada Vulturilor, nr. 98, Bucureşti.

Cursul se adresează tuturor persoanelor interesate de dezvoltarea personală şi profesională, persoane care prin natura activităţilor pe care le desfăşoară au nevoie de creativitate (persoane care lucrează în departamentele de inovaţie, în companii de IT, publicitate, în mass-media, educaţie, tehnologie etc.) sau chiar tineri care se pregătesc pentru profesii care implică creativitatea.

Pe scurt, este cursul la care trebuie să participe orice persoană interesată să afle cum se pot genera noi idei, gândind diferit şi creativ; cum se pot găsi soluţii inovatoare la probleme complexe, atât în viața profesională, cât şi în cea personală sau cum se poate încuraja creativitatea într-o echipă.

Pe lângă diploma de participare, cursanţii vor primi gratuit cartea de referinţă “Arta de a acţiona’’ de Stephen Bungay (preţ de vânzare – 42 lei). Locurile sunt limitate. Mai multe detalii despre înscriere, program şi temele abordate, puteţi găsi accesând: http://www.concordcom.ro/Evenimente/Curs-tehnici-pentru-Creativitate/

 

Despre Trainer: Cătălin Ionescu, liderul, pentru mai bine de 14 ani, a celei mai de succes companii de training şi formare profesională din ţară, CODECS SA, trainer, consultant şi coach de peste 22 de ani, astăzi este unul dintre cei mai reputaţi şi cunoscuţi traineri şi consultanţi din ţara noastră. Valorile sale sunt integritatea, creativitatea, competenţa şi compansiunea.

Managing Partner al Cătălin Ionescu & Asociaţii, livrează programe integrate de consultanţă managerială şi de proces, precum şi training şi coaching pentru echipele executive din mai multe companii şi instituţii româneşti.

Despre Concord Communication: Este o companie care oferă servicii de consultanţă în Relaţii Publice şi Comunicare, care organizează evenimente în scopul promovării, creşterii reputaţiei şi a notorietăţii clienţilor săi, dar şi evenimente proprii. Compania organizează conferinţe, târguri, lansări de produse, forumuri de afaceri, gale de premiere; oferă consultanţă, construieşte şi implementează programe şi campanii de comunicare, relaţii publice şi branding, personalizate şi adaptate clientului, industriei şi pieţei căreia se adresează.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul: www.concordcom.ro

 

Date de contact:

E-mail: evenimente@concordcom.ro

Telefon: 0729.990.536 – Adriana Stanciu

0736.732.633 – Alexandra Cobori