Gradina din spatele casei este, probabil, oaza dumneavoastra de liniste si de relaxare, iar pentru copii, locul preferat de joaca si pe care dumneavoastra il considerati cel mai sigur. In cele ce urmeaza va voi incerca sa va conving, oferind argumente, de ce sa va amplasati in gradina casei un gazon artificial decorativ.

Probabil ca deja aveti amenajata gradina cu un gazon natural, pe care, periodic, va ocupati de aspectul si de sanatatea lui irigandu-l nivelandu-l, plantand noi seminte sau dezinfectarea cu anumite substante chimice pentru a proteja firele de eventuali daunatori. Ei bine, toate aceste costuri plus timpii aferenti realizarii acestei intretineri sint practic eliminate. Din punct de vedere medical, nu trebuie sa va faceti griji, fiind demonstrat faptul ca nu este generatoare de boli dermatologice la contactul cu pielea adultilor, dar mai cu seama a copiilor sau a animalelor de companie.

Priviti aceasta investitie ca fiind una pe termen lung. Asa si este daca veti tine cont de cateva sfaturi din partea furnizorului cu privire la maximizarea duratei de viata a gazonului si implicit a folosirii acestuia in cele mai bune conditii. Va veti bucura de aspectul verde al gazonului mai mult timp decat in cazul unuia natural. Copiii dumneavoastra se vor bucura ca vor avea un loc de joaca in orice zi, indiferent de variatiile de temperatura. Va veti putea bucura alaturi de prieteni la un gratar sau atunci cand dati o petrecere aniversara. Gazonul artificial este suficient de rezistent pentru a face fata unui volum mare de utilizare.

Pe langa confortul pe care il ofera si reducerea categorica a costurilor de intretinere, de stiut faptul ca o investitie intr-o asemenea suprafata va poate aduce profit in cazul vanzarii imobilului in viitor, deoarece aceasta facilitate a detinerii unui gazon artificial aduce plus valoare si implicit, creste pretul de vanzare al casei.