Cu o experienta de 20 ani in domeniul amenajarilor interioare si detinand deja 9 showroom-uri in cele mai importante orase din Romania, Delta Studio inaugureaza inca un magazin de prezentare, pe 5 decembrie in Chisinau.

In urma feedback-ului pozitiv primit cu ocazia participarii la DAS Interior Show, cel mai important targ dedicat segmentului designului si arhitecturii din Moldova, am decis sa oferim si clientilor de peste Prut, solutia integrala, prin prisma experientei si colaborarii indelungate, cu cei mai buni profesionisti, de la arhitecti si designeri, pana la producatori si echipe de montaj.

Indiferent de proiect oferim servicii de proiectare, lucrari de executie si montaj, garantie si service, furnizare de materiale si obiecte de design.
In fabrica proprie putem personaliza orice tip de mobilier prin detalii, oferind unicitate si clasa, ceea ce ne diferentiaza de multi producatori din sector. Seriozitatea si produsele de o calitate superioara, au facut ca Delta Studio sa exporte mobilier din lemn masiv si sa lege colaborari cu distribuitori renumiti.

Participarea la targurile nationale si internationale de profil (BIFE SIM Bucuresti, Targul International de Mobila de la Milano)contribuie la pastrarea standardelor de calitate si la asimilarea noilor curente din arhitectura.

De la finisaje, sanitare si pana la mobilier si decoratiuni oferim arhitectiilor si beneficiarilor acestora, produse de calitate, adaptate exigentelor lor.

Va asteptam la Mobilmall, Calea Iesilor nr 91, Chisinau, incepand cu 5 decembrie!