1. Navigatii Dedicate – GPS Auto

Vacanta de iarna se apropie iar masina ta trebuie sa fie gata de drum pentru urmatoare calatorie. AutoGadget.ro iti prezinta cateva sfaturi utile de pregatire a masinii in sezonul rece precum si topul celor mai noi gadget-uri din domeniul auto.

In primul rand din punctul de vedere al sigurantei rutiere echipeaza-ti masina cu anvelope de iarna, verifica concentratia antigelului, testeaza bateria auto, schimba lichidul de parbiz cu unul de iarna si nu in ultimul rand cumpara-ti un bardulet care sa miroasa frumos a mar si scortisoara.

Dupa ce toate aceste lucruri sunt puse la punct, urmeaza partea care noua ne place cel mai mul si anume alegerea Gadget-urile Auto.

Pe Primul Loc in topul Gadget-urilor Auto pentru calatorii se afla Navigatiile Auto.

Navigatia Dedicata care se integreaza perfect in bordul masinii si pe langa avantajul echiparii cu cel mai performant modul GPS-ului si a Harti de Navigatie auto Full Europa iti oferta multe alte facilitati de tip Multimedia cum ar fi Modulul de Radio cu Tuner DUAL pentru o receptie de calitate a posturilor FM, DVD Auto, Carkit Bluetooth pentru telefonul mobil, TV Digital si de ce nu o camera video pentru mersul inapoi…

Gama de Navigatii Dedicate este variata si poti alege o Navigatie Auto cu platforma de oprrare Android daca esti pasionat de net si aplicatii sau o Navigatie Auto cu platfoma clasica de Windows CE.

Navigatia Dedicata se integreaza perfect in bordul masinii preluand si comenzile de pe volan daca acestea exista.

Exista solutii de Navigatii dedicate pentru majoritatea marcilor auto pe care lu puteti gasi pe site-ul nostru www.autogadget.ro, Navigatii Auto pentru toate modelel de VW, Navigatii Dedicate pentru BMW, Navigatie Dedicata pentru gama Opel, Navigatie Ford, Hyundai, KIA dar si Navigatii Dedicate pentru brandurile premium cum ar fi Navigatiile pentru Porsche si Mercedes.

Toate Navigatiile Auto au un Ecran cu TouchScreen generos cuprins intre 6”-8”, Rezolutie HD, Pictograme mari si intuitive fiind usor de folosit special create pentru a-ti oferi o calatorie mai placuta, mai amuzanta si mai confortabila.