De-a lungul vremii, broderia a fost folosita pentru a personaliza materiale textile. Mestesugul decorarii tesaturilor cu ajutorul unui ac si a atelor colorate, dateaza dinintea erei noastre. In general femeile din clasa superioara practicau broderia ca forma de arta. Pe vremuri, broderia se realiza manual, insa odata cu evolutia industriei textile, au aparut masini de brodat din ce in ce mai performante.

Termenul de broderie moderna însemna atât broderie manuală, cât și broderie computerizată. Broderia manuală modernă implică întotdeauna stiluri și modele noi și interesante.

Exista atat mașini de brodat computerizate pentru pasionati, cat și pentru producția la scară industrială. Aceste mașini de brodat sunt concepute pentru a transfera desenele realizate de computer, în cusături decorative absolut deosebite, pe diferite țesături.

Tipuri de broderie

 • Broderia manuala
 • Broderia manual-mecanica
 • Broderie computerizata

Broderia manuala

Demult, femeile coseau si brodau manual, aceasta meserie cu traditie, ocupandu-le mare parte din timp. Cererea tot mai mare de textile personalizate prin aceasta metoda a facut ca tehnica sa evolueze. Astazi foarte rar se mai foloseste broderia manuala.

 

Broderia manual – mecanica

Acest tip de broderie se realizeaza folosind o masina de brodat de uz casnic. Acest proces necesita ghidarea manuala a gherghefului, a acului, schimbarea atelor, etc. Desi produsul astfel brodat este unic, procesul implica mult timp si atentie deosebita si nu se poate utiliza la scara industriala.

 

Broderia computerizata

Masinile moderne de brodat sunt computerizate. Acestea pot avea modele incorporate in sistem si au posibilitatea adaugarii altor medele prin USB.

Avantajele broderiei computerizate

 • Aceste masini de brodat pot coase modele foarte complexe, imposibil de reprodus manual
 • Sunt destul de usor de folosit
 • Datorita parametrilor foarte bine definiti, proiectele realizate cu ajutorul unei astfel de masini, au o precizie foarte mare
 • Viteza cu care se brodeaza, face ca aceasta metida de personalizare sa fie foarte eficienta
 • Programul permite proiectarea desenelor inainte de a le broda
 • Broderia este una dintre cele mai rezistente metode de personalizare

 

Cei trei factori de care depinde realizarea unei broderie de calitate, sunt:

 • Tehnologia
 • Calitatea atei
 • Personal calificat

 

Apeland la serviciile oferite de Zebra Advertising beneficiezi de toti cei trei factori de mai sus si te ajutam si pe parte de consultanta. In functie de nevoile tale, gasim cea mai buna varianta si iti propunem intotdeauna cel mai bun raport calitate/pret.

Printre cele mai spolicitate produse pe care le personalizam prin broderie, se numara:

* Ecusoane brodate;

* Ecusoane echipament firme de paza;

* Tricouri brodate;

* Sepci brodate;

* Blugi brodati;

* Sigle brodate;

* Cravate brodate;

* Broderie si monograme camasi, etc.

 

Tricourile brodate sunt pe departe cele mai cerute. Se pot personaliza cu logo-ul firmei sau un text si uniforma de lucru a angajatilor tai devine un mod foarte eficient de a-ti face cunoscuta firma.

Promovarea prin articole textile brodate, este foarte eficienta si de lunga durata datorita rezistentei in timp a personalizarii.

 

Cere acum oferta de pret pe office@zebra-advertising.ro si iti raspundem cat mai curand.

Ne adresam atat clientilor din Bucuresti, cat si celor din tara.