Brand-ul global ECCO, cunoscut pentru incaltamintele sale premium, adauga un alt magazin la cele peste 2.250 de shop-uri monobrand din intreaga lume.

Deschis pe 27.05, ECCO Pallady este situat in Fashion House Pallady si devine cel de-al patrulea magazin outlet din Romania, si primul magazin Outlet Concept Prime.

„Am reusit sa deschidem inca un magazin de tip Outlet, al patrulea din tara, astfel ramanand fideli planului nostru de dezvoltare. Este in primul rand cel mai mare magazin din Romania si in al doilea rand primul realizat pe noul concept Outlet Prime, oferind un look fresh si minimalist. Speram sa fie un punct de atractie atat pentru bucuresteni cat si pentru turistii care se indreapta spre mare. Nu in ultimul rand, magazinul respecta toate prevederile de igiena si protectie in vigoare, atat pentru clienti cat si pentru angajatii nostri.” – Victor Tighinean, director general ECCO Romania.

Avand la baza conceptul ECCO Prime, noul magazin ”se prezinta” intr-un mod usor, natural, scandinav, care este in concordanta cu spiritul pantofilor ECCO.

Corpurile de iluminat alb stralucitor, in combinatie cu culorile stejar si negru, creeaza scena perfecta pentru intreg portofoliu de produse din fiecare gama ECCO.
Noul magazin este bazat pe noul concept Prime Outlet ECCO si este special dezvoltat pentru locatii premium ce ofera cea mai mare parte a colectiei locale ECCO.

Acesta combina prezentarea exclusiva a produsului si o stocarea integrata, dar discreta, a celorlalte produse din gama. Un aspect curat, personalizat, de corpuri de iluminat usoare, de inspiratie scandinava, in combinatie cu caracteristici simbolice ale marcii.

ECCO este, in primul rand, o afacere de familie bazata pe maiestrie, producatorul danez a adunat cunostinte valoroase de mai bine de 50 de ani.
Infiintata in 1963, compania a reusit sa promoveze in mod constant inovatia, conducand propriile sale tabacarii si fabrici de pantofi, controland majoritatea lantului valoric si garantand, astfel, o calitate extraordinara a incaltamintelor sale.

Cu un accent puternic pe piele premium, de inalta calitate si platforme inovatoare de confort, ECCO ofera o gama larga de produse pentru intreaga familie indiferent de sezon.

Magazinul ECCO din Fashion House Pallady este noul membru al ”familiei” si va asteptam sa ne treceti pragul!

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.