Divizia specializata in oferirea serviciilor de promovare online abordeaza proiectele intr-un mod integrat, cu o viziune comuna pe obiectivele principale ale clientului.
Succesul unui proiect de promovare online consta in optimizarea tuturor elementelor componente ale campaniei de marketing online. Scopul este valorificarea cat mai eficient a investitiei.

Echipa compusa din consultanti certificati Google AdWords, web designeri, specialisti SEO, programatori, pun in practica toate competentele, incepand cu analiza de business, crearea de texte, dezvoltarea de site-uri, bannere, optimizarea landing page-urilor.
Asta inseamna ca FivePlus Solutions ofera mai multa incredere si calitate in furnizarea serviciilor de promovare si publicitate in reteaua Google AdWords.
Calitatea serviciilor de promovare online in reteaua Google AdWords este sustinuta de asistenta completa oferita clientului prin: planuri de implementare a strategiei de marketing online,  optimizarea SEO a site-ului, anunturi publicitare mobile si video, asistenta avansata AdWords.

“Prin SEMsphere.ro incercam sa fim mai aproape de partenerii nostri care cauta servicii competente pentru atragerea de potentiali clienti catre site-ul propriu si cresterea volumului de vanzari. Alaturi de serviciile expuse in site-urile specializate, optimizareplus.ro, businessup.ro, de numarul de competente in continua crestere atestate de Google, precum si de tinerea sub control al proceselor interne sub sistemul de management al calitatii, asiguram servicii de promovare online la standarde ridicate”, declara Alin Nita, Director General FivePlus Solutions.

Despre FivePlus Solutions
FivePlus Solutions este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii pentru managementul documentelor si informatiilor, aplicatii web complexe, servicii pe tehnologii IBM, precum si servicii de promovare online Google AdWords si de optimizare SEO a site-urilor pentru motoarele de cautare.
Infiintata in 2006 de o echipa de profesionisti cu peste 12 ani de experienta in dezvoltarea de solutii colaborative, FivePlus Solutions este IBM Advanced Business Partner, Google AdWords Certified Partner si detine mai multe certificari privind competentele si expertiza.

Detalii suplimentare la www.fiveplus.ro, www.semsphere.ro

Date persoana de contact:
Adrian Ficker, Sales & Marketing Manager
Tel: 0758237024