Geo Professional Services oferă servicii si solutii de calitate din domeniul topografic și cadastral. Inființată în 2011, compania este alcătuită din ingineri specialiști cu experienta în domeniu, care oferă servicii de cadastru, măsurători topografice, teledetecție, gis și cartografiere.

Din momentul înființării, firma Geo Professional Services s-a impus pe piață prin serviciile de calitate. In acest sens, la inceputul anului 2012 s-au facut demersurile necesare afilierii companiei la standardele internationale de calitate. Astfel, s-a obtinut certificarea sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008.

Gama de solutii oferite de companie cuprinde atat servicii de cadastru, servicii topografice, servicii de cartografie și gis, cat si servicii de consultanță pentru proiectele implementate si management de proiect –  un pachet complet si personalizat pentru fiecare client in parte.

Pentru mai multe detalii puteți să ne vizitați pe pagina de internet http://www.geoprof.ro și să ne contactati la adresa de e-mail  office@geoprof.ro.