foodpanda, cea mai mare platformă de comenzi de mâncare din România, s-a lansat în alte două orașe mari din țară – Constanța și Brașov, după o extindere rapidă în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

„În ambele orașe abia ne-am lansat, negociem pe ultima sută de metri cu toate restaurantele apreciate și recunoscute pentru mâncărurile excelente din meniu. Obiectivul nostru este același ca în fiecare oraș cu prezență foodpanda, să atragem toate numele importante, recunoscute în rândul consumatorilor și cu bucătării de cea mai bună calitate”, precizează Dan Macarie, Country Manager foodpanda România.

Brașovenii și constănțenii care vor să comande de pe foodpanda, platforma online susținută de Rocket Internet, cel mai mare incubator de business-uri online din lume, o pot face deja, având la dispoziție, în fiecare oraș, meniurile a peste 13 restaurante de top.

Potrivit oficialilor companiei, până la finalul anului, numărul restaurantelor listate pe foodpanda va fi de peste 40, în fiecare dintre cele două orașe. Printre restaurantele din Brașov prezente deja pe platformă se numără Sushi Ya sau Pizza Bella Napoli, în timp ce constănțenii pot comanda deja de la Chopstix, Templul Soarelui sau Chinese Garden direct de pe foodpanda.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu peste 200 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.