Ca in fiecare an, la mijlocul lui Septembrie se numara bobocii. Pentru orice copil aflat in primul an de gradinita sau de scoala, prima zi este plina de emotie. Fiecare se gandeste cum va fi, cum se va descurca si daca ii va placea. Cu totii am trecut prin aceste momente fie ca elevi, fie ca parinti. Este de datoria noastra sa le facem mai usoara aceasta trecere de la activitatile de acasa la cele de gradinita sau scoala.

www.123edu.ro vine in sprijinul copiilor ajutandu-i sa se joace putin cu notiunile de matematica. Aici ei nu invata  ci doar isi vor dezvolta aptitudini de incredere in sine, ambitie, rapiditate in calcul, independenta fata de lectii. Aceste abilitati ii vor face pe copii sa fie mai siguri ca stapanesc materia si le va fi mai usor la scoala.

Supravegherea la lectii elevilor este importanta. Doar asa ei vor putea fi siguri ca au rezolvat corect temele pentru acasa, avand confirmarea unui adult. Asta face si platforma educationala. Le va da un raspuns imediat si la finalul unui test vor putea sa il vada corectat.

Consideram ca doar prin perseverenta si lucru sustinut elevii vor reusi sa faca fata provocarilor intalnite la scoala si indiferent de materie ei se vor descurca.

Dorim mult succes tuturor elevilor in noul an scolar si sa se gandeasca ca „Eu pot!” si atunci notele dorite si aprecierea profesorilor nu va intarzia sa apara.

 

Mihaela A.

123edu.ro