Mitul # 1 : Ejacularea precoce este un terminal și incurabile

Mulți oameni cred că ejacularea prematură este o boală . În plus , ei cred că dacă suferiți de ejaculare precoce , nu exista nici un leac pentru ea , nimic . Deci , rezistența dumneavoastră sexuală va fi complet din mâinile tale și nu va fi capabil de a crește rezistența în pat .

Nu- mi vine să cred ! Dacă faceți acest lucru , aveți nevoie pentru a opri crede că acesta este acum . Studiile au aratat ca ejacularea prematura este o problema sexuala , care nu este o boală incurabilă . Ejacularea prematura cauze de stres și tensiune . Aceste probleme de sanatate mintala poate duce la ejaculare rapida . Acest lucru se datorează faptului că un remediu natural pentru stres este eliberat după actul sexual . Cu cunoștințe și informații despre această problemă , precum și prematură ajutor ejacularea propriu , puteți tăia cu ușurință .

Mitul # 2 : tehnologie de direcționare Focus a extinde ejaculare intreprinderea

Sexual oferă plăcere pentru tine si partenerul tau . Ce bine va fi dacă ai încerca să te oprească de la a ajunge la un punct culminant să se gândească la alte lucruri aleatorii ? Mulți oameni cred că distrage atenția de la adevăratul scop , ar prelungi ejaculare acum . De ce este atunci când puteți controla peste excitatia încerca unele poziții de sex în pat și relaxați-vă .

Mitul # 3 : Ai un PE , dacă aveți de pre -ejaculare într-un minut

Multi barbati , de asemenea, cred că în cazul în care ejaculeaza interval de 2 minute in timpul actului sexual , suferă de ejaculare prematură . Acest lucru nu este adevărat . Întregul scop al sexului este tensiune plăcere și eliberare , împreună cu partenerul său .

Daca partenerul tau este confortabil cu , și ajunge la orgasm în termen de 2 minute, aceasta nu înseamnă că se confruntă cu o prematuri cauze ejaculare . Acesta a atinge orgasmul în termen de 2 minute, chiar o face mai bine decât mulți alții !

Mitul # 4 : Medicina este cel mai bun ajutor ejaculare prematura

Unii oameni , de asemenea, a spus să accepte faptul că sexul de durată mai lungă , medicament este necesar . De droguri non – FDA a aprobat dovedește acest așa – numitele declaratie . Prematură ejaculare cauze de stres mare și tulpina , este necesară reducerea cauzelor care afectează mintea noastră .

Deci , ce ai de gând să faci asta acum ? Ai de gând să faci ceva despre problemele de ejaculare ? Crezi că aceste mituri și ruina experiența dumneavoastră sexuală cu un iubit ?

Alegerea este a ta , și eu sunt sigur că veți avea opțiunea de a interzice toate aceste mituri și să se concentreze , mai degrabă decât a face cu prematura motiv ejaculare .

Ce trebuie să faceți dacă sunteți diagnosticat cu oricare dintre următoarele cauze ale ejacularii precoce ?

Pot să simt cât de frustrant este de a încerca foarte greu să amâne ejacularea și încă mai trebuie să vă asigurați că partenerul tău se va bucura de acțiune în pat . Dar dacă doriți să facă într-adevăr o cere pentru mai mult de la tine din nou , va trebui să stăpânească această metodă una , care este incredibil de bun .