Cosurile de Craciun pentru firme intra in categoria cadourilor corporate pe care companiile le ofera persoanelor oficiale din intreprinderile partenere care colaboreaza cu ele. Aceste “atentii” oferite cu ocazia sarbatorilor de iarna trebuie plamadite cu grija, de maini pricepute.

Afla care sunt cele mai grozave produse pe care le poti pune intr-un astfel de cadou si invata sa faci daruri corporate cu stil!

  1. Alimentele

Alimentele din cosurile de Craciun pentru firme trebuie sa spuna ceva despre originea companiei care le ofera. Daca aceasta este originara din Romania, atunci darurile culinare trebuie sa aiba un specific traditional romanesc.

De obicei, firmele care se ocupa de crearea acestor cosuri folosesc preparate traditionale neperisabile sau greu perisabile. Dintre acestea, cele mai populare sunt branzeturile si mezelurile traditionale. Din categoria branzeturilor, preparatele romanesti care si-au castigat notorietatea sunt branzele cremoase invelite in scoarta de brad si casurile sau sortimentele de branza afumata.

In ceea ce priveste mezelurile, lucrurile sunt cat se poate de simple: romanii au o varietate delicioasa de pastrama afumata, jambon sau sunca, preparate dupa care se dau in vant foarte multi oameni.

  1. Bauturile

Bauturile din cosurile de Craciun pentru firme trebuie sa aiba, la randul lor, o istorie autohtona. Palinca, tuica si vinul sunt cele mai populare bauturi pe care firmele le ofera colaboratorilor lor in preajma sarbatorilor de iarna, insa nu lipsesc nici preparatele care stau la baza unor bauturi facute in casa, asa cum sunt ceaiurile sau cafeaua.

  1. Darurile personalizate

Majoritatea companiilor le ofera partenerilor lor cadouri personalizate pe care le includ in cosurile de Craciun pentru firme.

Printre acestea se numara calendarele, agendele, pixurile sau stilourile inscriptionate cu numele firmei care ofera cadoul sau alte produse necesare muncii de birou. Dintre acestea, calendarele si agendele trebuie sa fie de actualitate si sa corespunda anului care urmeaza sa inceapa dupa sarbatorile de iarna.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.