Te gandesti serios sa iti cumperi un apartament? Una dintre alegerile pe care le ai de facut, in acest caz, este aceea intre un apartament vechi si unul nou, construit recent. Daca tinzi sa inclini spre apartamentele noi, insa nu esti convins pe deplin, iata trei motive care te vor ajuta sa iei decizia finala!

1. Sunt moderne si stilate

Ridicate in ansambluri rezidentiale construite in ultimii ani, apartamentele noi sunt deopotriva moderne si stilate. Gandite pentru a satisface pretentiile unor clienti tot mai elitisti, fara sa cauti foarte mult poti gasi locuinte mari, spatioase, uneori gata mobiliate. Confortul este rege in astfel de locuinte, intrucat suprafata utilizabila este mai generoasa.

Apartamentele noi deja mobilate si utilate sunt, intr-adevar, mai costisitoare, dar sunt prevazute cu aparatura electrocasnica de ultima generatie si piese de mobilier concepute dupa ultimele standarde si tendinte de pe piata.

2. Vin cu o multime de facilitati

Pe langa aceste „bunatati”, apartamentele noi ofera si alte facilitati. In ansamblurile rezidentiale recente, cel mai adesea vei beneficia de paza la bloc 24/7, vei avea acces la parcuri cu spatii de joaca pentru copii si zone de relaxare/sport pentru adulti, vei avea parte de parcare pazita si, eventual, acoperita pentru autoturismul personal, cat si acces la un centru spa, fitness, teren de tenis etc. in functie de complexul imobiliar pentru care optezi.

Merita mentionat si faptul ca ansamblurile rezidentiale noi sunt situate, in general, in zone linistite ale oraselor, departe de aglomeratie si agitatie si ofera, astfel, un confort si o siguranta sporite, in special pentru copii.

3. Sunt mai eco si prietenoase cu facturile la utilitati

Este de la sine inteles ca apartamentele noi includ instalatii nou-noute, care nu iti vor produce surprize neplacute si costisitoare cand ti-e lumea mai draga (tevi fisurate, calorifer spart s.a), dar si ca beneficiaza de izolatie termica si fonica eficienta, plus contorizare separata a tuturor utilitatilor, fapt care te va ajuta sa scazi considerabil valoarea facturilor lunare.

De Emil

Pasionat de promovare online, optimizare si crestere nivel afaceri.