UT_BIFE2Unior Tepid a prezentat la editia din acest an a BIFE-SIM, care s-a desfasurat la Romexpo, o gama extinsa de programe de scule de mana de calitate industriala dedicate industriei prelucrarii lemnului.

 Unul dintre aceste programe este programul industrial, complet – ELBE – un producator european cu traditie in fabricarea intregii game de panze circulare pentru lemn, multilame, benzi panglica pentru debitarea lemnului, freze cu coada, cutite industriale s.a.. Elbe foloseste cele mai moderne tehnologii pentru obtinerea acestor produse de inalta calitate, la preturi convenabile. SNAP ON, brand recunoscut ca lider la nivel mondial in productia de scule, este reprezentat de gama de scule de lemn actionate pneumatic pentru utilizarea in regim de lucru intens. Scule de mana pentru prelucrarea lemnului, ferastraie manuale, pasuitoare, coada de vulpe, cu parghie de intindere au fost prezente prin programul generalist UNIOR si cel strict specializat PILANA.

 Din programele nou adaugate in portofoliul sculelor cu aplicabilitate stricta in industria de prelucrare a lemnului amintim de WELLERSHAUS, producator german de panze continue pentru tamplarie si taiat busteni.

 Oferta a fost completata de gama de consumabile, de calitate industriala, cu intrebuintare dubla-lemn si metal, reprezentata prin programele WILPU, LENOX si IRWIN, cum ar fi panzele de pendular, carotele cu un dinte, panzele sabie, burghiele cu aplicatii multiple (cu varf de centrare, freze, spada, lemn-metal, etc.)

 Analizand permanent piata de profil, Unior Tepid a identificat o oportunitate pe segmentul burghielor si a actionat pentru a acoperi cererile pietei, dar si pentru a o dezvolta, adaugand noi programe in portofoliu: DIAGER, TIVOLY, BOHRCRAFT. De asemenea, a imbogatit gama IRWIN cu burghie pentru beton si burghie cobalt pentru metal si alte materiale dure.

 Toate produse intra in categoria ”MADE IN”, avand o origine bine determinata si o calitate superioara, acestea fiind produse in tari precum: Germania, Franta, Elvetia, Spania, Cehia, Slovenia, SUA.

 Pentru a se afla permanent alaturi de parteneri, Unior Tepid prezinta in noul show room din Bucuresti intreaga gama de produse aflate pe stoc. Programele sunt dispuse pe o suprafata de expunere de 300 mp si sunt prezentate de catre specialisti tuturor celor interesati.

 UNIOR TEPID, membru fondator al Centrului National de Scule, prezent pe piata din Romania de peste 12 ani detine in portofoliu 35 de programe, dintre care 75% sunt distribuite in exclusivitate, cu adresabilitate catre absolut toate domeniile (industrie, constructii, auto, agricultura, HORECA, uz casnic).

Centrul National de Scule este un concept care reuneste reteaua de distribuitori de scule de mana profesionale cu cea mai importanta cota de piata, in special pe segmentul industrial. Centrul National de Scule inseamna acoperire la nivel de tara, calitate industriala, sortiment complet, livrare in ziua primirii comenzii, solutii tehnice in timp real.

2013 Grandz Comunicare