Cratita Delicioasa s-a specializat în livrarea mâncare la oală, gătită pentru clienții din sectoarele din București, 1, 2, 3, 4, 5, 6,  Popești Leordeni și Jilava. De aici poți comanda mese pentru o zi, pentru câteva zile, săptămâni sau chiar o lună, plătind în avans și apoi așteptând curierul cu vasele de mâncare și nu trebuie să îți faci griji cu privire la gătit. Dacă lucrezi la un program imprevizibil și nu ai întotdeauna timp să gătești, poți folosi acest serviciu de livrare mâncare la oală. De asemenea, poți spune colegilor tăi despre mâncarea de aici, care are un preț rezonabil, nu este scumpă și că astfel, poți scăpa de gătitul acasă. Pot să verifice și ei dacă este așa, experimentând gustul mâncării gătite la oală.

Poți alege unul sau 5-6 feluri de mâncare. Dacă nu îți plac preparatele din pește și brânză de vaci, poți alege preparate din carne sau legume și de asemenea, poți comanda mâncare de post, alegând preparatele care îți place cel mai mult. Poate că îți plac cotletele, shawarma, burritos și sandvișurile. De asemenea, poți încerca ceva nou, cum ar fi dovlecei pane, escalop de porc cu ciuperci, prăjitură cu gem și aluat ras, ciorbă de fasole, ardei umpluți, chifteluțe de legume etc.

Comandă atunci când dorești

Poate că pentru tine este important să mănânci mai mult dimineața și alteori seara. Nu va exista nicio problemă, dacă vei comanda din timp mâncarea. Dacă vei comanda mâncarea în ziua livrării, atunci acest serviciu se va face gratuit. Comandând mâncare gătită acasă, te eliberezi de nevoia de a merge la magazin, de a sta la cozi și apoi de a pierde timpul gătind. În plus, gătitul cu propriile mâini nu garantează că vei obține un fel de mâncare cu adevărat gustos.

Comandarea mâncării cu livrare la domiciliu, îți economisește energia. Nu trebuie să cari sacoșe grele de la magazin, să te îngrămădești în mijloacele de transport sau să mergi cu mașina prin traficul aglomerat. De asemenea, se poate întâmpla să-ți vină oaspeți neașteptați. În toate aceste cazuri, cea mai bună alegere este serviciul de livrare mâncare la oală, indiferent de sectorul în care locuiești și care poate fi 1,2,3,4,5,6 sau Popești Leordeni sau Jilava. Aici vei găsi o gamă largă de feluri de mâncare și poți comanda orice cantități. Plasează o comandă pentru livrare mâncare la oală la domiciliu în funcție de numărul de persoane și de apetit.