Alegerea unui salon nuntă București ocupă un loc central în desfășurarea celebrării nunții. Alegerea unui restaurant este unul dintre momentele cheie în pregătirea evenimentului. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, trebuie să ai o listă finală a oaspeților pe care dorești să îi inviți, precum și un  buget orientativ.În versiunea propusă pentru  bugetul nunții,  costurile pentru restaurant sunt împărțite la articole – meniu, alcool, prăjituri, tort, decor. Când compari diferite oferte ale restaurantelor, este bine să fii atent la ceea ce include meniul propus – cât de gradat este acesta, dacă sunt incluse băuturile alcoolice și nealcoolice, decorul și ce îți mai rămâne pentru oferte. Salonul de nuntă NoName Events oferă cele mai interesante oferte, mai exact o nuntă la cheie.

Nunta de vis la salonul de nuntă NoName Events București este un început minunat pentru o lungă viață de familie. Vei fi ajutat să îți realizezi visele și să transformi un eveniment romantic, în cea mai frumoasă și mai memorabilă zi. NoName Events oferă două săli de nuntă luxoase. Saloanele de nuntă care sunt amplasate unul la parter și unul la etajul 1, pot găzdui până la 100 de persoane împreună, ceea ce înseamnă că poți organiza o nuntă care va fi amintită o viață întreagă.

NoName Events îți va deschide noi orizonturi

Fanteziile tale despre decor, ședințe foto, ceremonia de nuntă nu vor fi limitate de spațiul sălii de banchet. Acesta este un  restaurant de nuntă, unde poți respira ușor și liber, care poate fi echipat cu ușurință în decoruri tematice. Salon nuntă București de la NoName Events este o carte de vizită a oricărei nunți, și prin urmare, ar trebui acordată o atenție specială alegerii salonului de nuntă. Dacă ești în căutarea unui restaurant frumos și spațios pentru o nuntă în Bucureşti, te așteaptă două saloane de lux, unul de 40 de persoane și unul de 60 de persoane.

O întreagă echipă de ospătari și bucătari cu experiență este implicată în organizarea nunții tale la salonul NoName Events. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la succesul evenimentului, deoarece, garantat, vei avea doar de câștigat. Saloanele restaurantului au fost create special pentru nunți, botezuri, petreceri corporatiste etc., și astfel, a fost creată o atmosferă festivă, de sărbătoare. Atât mirii, cât și invitații se vor simți confortabil, iar mâncărurile originale, spectaculoase și gustoase vor bucura oaspeții. Decorul și atmosfera specială îți vor tăia respirația.