Este imposibil să nu fii încântat de un meniu botez București, la restaurantul Jadore Ballroom. Toți oaspeții se bucură de bucătăria superbă la acest restaurant, iar succesul ar fi imposibil fără un personal relaxat. Serviciul spectaculos este ceea ce apreciază clienții aici. Există o atmosferă plăcută în care se poate sărbători botezul copilului tău. Toate cele trei meniuri Ametist, Coral și Turcoaz sunt ieftine și sunt de asemeni, diversificate. Îl poți alege pe oricare dintre ele, în funcție de bugetul tău.

Cum ce delicii culinare ai dori să-ți răsfeți invitații la botez?

Pachet Welcome cu șampanie și pișcoturi, gustări, pește sau grill, sarmale, garnituri, aranjament din fructe proaspete de sezon,  bufet cu prăjituri și cafea, bufet cu desert, băuturi, îmbrăcarea meselor și a prezidiului, aranjamente florale, tortul bebelușului, personal de service, ursitoare. Vei fi sprijinit în tot ceea ce privește alimentația pentru meniu botez Bucuresti de la Jadore Ballroom și personalul de serviciu. La restaurantul Jadore Ballroom vei găsi meniuri chiar și pentru cei mai pretențioși oaspeți. Bucătării profesioniști formează un meniu de botez ținând cont de fiecare gust. În plus, restaurantul de botez oferă un meniu pentru copii, înțelegând că vor fi și copii la petrecere.

Pentru a alege numărul de meniuri, ar trebui să știi din timp numărul de oaspeți care vor veni la petrecere. Există oferte speciale pentru botez și în meniu vei găsi mâncăruri principale cum ar fi carne, garnituri, salate, pește, fructe de mare, gustări reci și calde. Există, de asemenea, și oferte speciale pentru botez. În desert sunt incluse prăjituri, produse de patiserie, înghețată, prăjituri cu brânză etc. În ceea ce privește brânza, aceasta poate fi Guda, Caprese și telemea. Există vinuri, cocktailuri, băuturi calde, băuturi spirtoase. Pentru meniul copiilor sunt alese cele mai proaspete produse și sunt realizate rețete delicioase și mese echilibrate pentru cei mai tineri oaspeți.

Închiriază restaurantul Jadore Ballroom pentru petrecerea de botez a copilului tău și vei rămâne încântat și surprins de calitatea serviciilor oferite, de bucătăria delicioasă și de atmosfera confortabilă de neuitat. Restaurantul de botez București este întruchiparea ospitalității reale și a gustului tradițional al bucătăriei românești. Un restaurant incredibil de frumos, cu interioare superbe. Este un loc ideal pentru organizarea unui botez. Există mai multe saloane separate, cu o capacitate de până la 130 de de persoane – fiecare cu propriul nume și design – putând alege unul pe gustul și în funcție de bugetul tău, iar bucătăria și serviciile depășesc cele mai mari așteptări.