Magazinul online Dell Outlet  s-a pregătit pentru Black Friday
Dell Outlet – magazin online laptopuri si calculatoare second hand si refurbished

Magazinul online Dell Outlet s-a pregătit pentru Black Friday cu reduceri masive la toate produsele de pe site.
De Black Friday 2013, Dell-outlet.ro se prezintă pe scena reducerilor cu produse second hand si refurbished DELL dintre cele mai căutate, la preţuri minime.
Desi magazinul online are cele mai bune preturi la produsele comercializate, acesta va acorda reduceri substantiale pentru mai multe modele de laptopuri Business:
DELL Vostro – Sunt create pentru a satisface cerintele de baza a intreprinderilor. Ofera securitatea, asistenta si valoarea necesare pentru a face mai multe afaceri in mai multe locatii.
DELL Latitude – Sunt cunoscute pentru autonomia mare a bateriei, pentru formele simpliste si rezistenta la șocuri. Sunt create pentru conditiile business, robuste si durabile cu carcase metalice si balamale imbunatatite. Display-ul anti-glare poate face fata situatiilor neprevazute iar cu bateriile optionale de 9 celule se poate obtine o autonomie de zile nu doar ore.
DELL Precision – O combinatie de putere si portabilitate, sunt destinate mod special aplicatiilor avansate de editare video profesionala, design 3D și CAD. Dotate cu placi grafice puternice si de calitate nVidia Quadro, carcase din metal si display de pina la 17” LCD si LED cu rezolutii 1920 x 1200 pixeli, tastaturi iluminate si numerice. Laptopurile DELL Precision reprezinta solutia ideala pentru orice aplicate avansata. Performant, robust si extrem de durabil, inglobeaza cele mai performante tehnologii.
Deasemeni vizitatorii care se aboneaza la Newsletter pot câștiga unul din cele 100 cupoane de reducere valabile in perioada 16-28 Noiembrie.
Spor la cumparaturi!
http://www.dell-outlet.ro