Tenisul a fost multa vreme considerat a fi un sport pentru cei bogati, cei ce-l practicau cu regularitate, provenind, de obicei, din clasele sociale inalte. Cu timpul, acest mit a fost demontat, tenisul devenind un sport pentru toate paturile sociale, apreciat pentru dinamismul sau, spectaculozitatea sa si prmovoat mai ales de catre legendele acestui sport care ii fac o pledoarie frumoasa la fiecare meci pe care acestia il disputa.

Pentru iubitorii tenisului care nu se multumesc doar a-l privi, ci vor sa si-l practice, au avut cateva impedimente, in priml rand, de natura financiara, date fiind costurile relativ mari ale inchirierii unui teren de tenis pentru cel putin o ora. Acest lucru i-a indepartat intr-un fel pe iubitorii de tenis de teren, investitorii preferand astfel terenurile de fotbal.

Gazonul sintetic pentru tenis, insa, ofera o solutie salvatoare in acest caz. Cand vorbim de gazon artficial, nu ne gandim doar la terenuri de fotbal. Dupa cum bine stim, o suprafata pe care se poate juca tenis la un ritm destul de alert este iarba (turneul Wimbledon). Specialistii in domeniu au creat solutii pentru ca sportul alb sa poata fi practicat si pe suprafete sintetice, pentru ca investitorii sa-si doreasca a amenaja astfel de terenuri si pentru a atrage din ce in ce mai multi iubitori ai acestui sport. Foarte important de mentionat sunt avantajele acestui tip de teren si in principal ar fi avantaje legate de costuri, un teren sintetic fiind mult mai rezistent in timp, la trafic si la tulburarile de ordin meteo. Va invitam sa accestati sectiunea dedicata terenurilor de tenis din site-ul nostru: http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-tenis.html

In concluzie, fie ca sunteti antreprenor, reprezentant al unei asociatii sportive sau pur si simplu sunteti o persoana fizica, care iubeste acest sport si doreste sa-l  practice in perimetrul proprietatii sale, Acatrans va este un partener de incredere, inca de la consultanta privind viitoarea amenajare si pana la amplasarea celor mai mici detalii ce va vor face sa iubiti si mai mult sportul alb.