apartament cu 3 camere de inchiriat in Ploiesti 105 mpPentru toate acele persoane care sunt in cautare de apartamente cu 3 camere de inchiriat in Ploiesti, suntem aici ca sa dezvaluim informatii despre locatiile in care se afla cele mai multe astfel de apartamente de inchiriat si alte informatii legate de acestea, care sa va faca o imagine despre ceea ce va asteapta pe piata.

Nu pretindem ca detinem toate informatiile legate de apartamentele cu 3 camere de inchiriat din Ploiesti, la modul general, dar putem sa va oferim informatiile culese din cadrul site-ului agentiei Royal Imobiliare din Ploiesti, pe care poti sa le vezi aici si tu. Am centralizat putin ofertele care sunt acolo, pentru ca sunt destul de multe, iar ce am dedus veti vedea in cele ce urmeaza.

In primul rand, cel mai interesant lucru pe care l-am observat este faptul ca aproape jumatate dintre ofertele de apartamente cu 3 camere de inchiriat sunt localizate in zona centrala. Adica sunt 17 oferte in zona centrala si ultracentrala, cu accent pe aceasta din urma.  Poate ne ajutati sa intelegem fenomenul. Se intampla acest lucru pentru ca majoritatea persoanelor isi doresc apartamente de inchiriat in centru? Voi cand cautati apartamente de inchiriat va orientati spre zone cat mai centrale? Sau care este acel motiv pentru care este un numar atat de mare de oferte in aceasta zona? Mai este o zona cu un numar mai mare de oferte, iar aceasta este zona Cantacuzino, care nu este nici ea foarte departe de centru, insa de aceasta data avem doar 7 oferte disponibile.

apartament cu 3 camere de inchiriat in Ploiesti de 100 mpMai departe, am analizat preturile chiriilor pentru aceste oferte. Acestea incep de la 250 de euro, ceea ce, parerea noastra, sunt foarte mici pentru un apartament cu 3 camere, ba mai mult, una dintre cele 3 oferte cu acest pret este pozitionata ultracentral. Cu toate acestea, apartamentele nu au nici cea mai mica suprafata. In fine cele mai scumpe se afla tot ultracentral, si au o chirie de 800 de euro pe luna, dar, bineinteles, au si o suprafata mai mare si decor si finisaje de lux. Dar, regula celui mai mare spatiu la cel mai mare pret nu se respecta, pentru ca este apartament de peste 100 de metri patrati, tot ultracentral, care are o chirie de doar 550 de euro pe luna.

Asta stim de ce se intampla, pentru ca preturile depind de proprietari si de cat de mult isi doresc acestia sa inchirieze respectivul apartament. Daca nu ii intereseaza sa inchirieze repede si pot sa isi permita sa astepte persoana care este dispusa sa plateasca acea suma pe luna, atunci vor tine de pret, chiar daca nu se da atat de repede ca si celelalte.

In fine daca mai vedeti si alte trenduri in lista de oferte, asteptam sa ne spuneti. Daca nu, va dorim succes la gasirea unui apartament care sa va multumeasca atat din punct de vedere al spatiului, al locatiei si al finisajelor, cat si din punct de vedere financiar. Daca nu, incercati sa negociati si vedeti unde ajungeti. Nu aveti nimic de pierdut.