cosuri de Craciun tripleMai sunt doar doua zile pana cand intram in postul Craciunului, asadar, este un moment foarte potrivit sa incepem sa ne gandim si sa ne alocam un buget pentru cadourile pe care urmeaza sa le trimitem la companiile partenere, cu ceva timp inainte de Craciun, ca sa le aratam ca ne gandim la ei si ca relatia dintre companiile noastre este importanta pentru noi.

Considerati acest gest ca si unul foarte strans legat de imaginea companiei voastre. In momentul in care un partener al vostru va primi un cadou de Craciun sau cu alta ocazie din partea ta, imediat va avea o viziune mult mai pozitiva asupra relatiei dintre companii, ceea ce va aduce doar beneficii imaginii voastre ca si companie, pentru ca, la un moment dat, va spune si altor persoane despre gestul tau, ceea ce va avea un efect pozitiv imens asupra imaginii, pentru ca o recomandare sau o vorba buna din partea unei persoane sau a unei companii este mult mai bine primita si vazuta decat orice reclama ai putea sa faci prin orice modalitati si pe oricare dintre canalele conventionale.

Odata ce am stabilit ca gestul de a trimite un cadou partenerilor de Craciun este necesar si mai mult decat benefic, apare o alta problema legata de cadoul care trebuie facut in numele companiei, catre o alta companie. Trebuie sa te gandesti, in primul rand, ca o companie nu este facuta doar dintr-un om, ci acolo lucreaza mai multe persoane, si munca lor ca o echipa te-a ajutat pe tine atunci cand ai avut nevoie. Asadar, cele mai potrivite cadouri sunt asa-numitele cosuri de Craciun pe care le gasiti aici. Acestea sunt unele dintre putinele cadouri care se adreseaza unui numar mai mare de persoane, avand pentru fiecare dintre ele cate ceva care va fi pe placul lor.

Cand ne gandim la un cos ne gandim la un suport pe care il umplem cu fel de fel de lucruri. De aceasta data, cosurile de Craciun sunt cele care sunt pline de bunatati. Intr-un cos suficient de mare incap o multime de bunatati. Iar cele asociate cu Craciunul sunt cele mai importante, ca sa pastram spiritul care se creeaza in aceasta perioada. Asa ca un astfel de cos contine in mod obligatoriu o bautura alcoolica pentru incalzirea sufletului si a trupului, unu sau doua tipuri de bauturi calde, tipice pentru fiecare dimineata la birou, adica ceai si/sau cafea, si multe dulciuri sub diverse tipuri. Tocmai pentru a putea fi pe placul tuturor.

Asa ca faceti alegerea potrivita pentru partenerii vostri si faceti o bucurie pentru mai multe persoane din companie.