Restaurantul de nuntă Jadore Ballroom București îți poate oferi delicatese culinare într-un meniu nuntă București. Împreună cu bucătarii restaurantului au fost create meniuri nuntă atractive, putându-l alege pe oricare dintre ele, în funcție de bugetul alocat nunții și în funcție de preferințele tale. Managerii se asigură că invitaților tăi li se furnizează mâncăruri proaspăt gătite, întăritoare și gustoase. Restaurantul Jadore Ballroom București a găzduit deja numeroase nunți. La fiecare nuntă oaspeții sunt tratați la cel mai înalt nivel cu delicii culinare.

Mâncare de înaltă calitate și vinuri fine

Mâncarea de înaltă calitate și vinurile fine vor face ca nunta ta să fie de neuitat. În funcție de dorințele tale, vei fi răsfățat cu delicii culinare sub forma unui meniu nuntă București. Acest lucru face ca evenimentul să fie o experiență foarte specială pentru tine și invitații tăi. Echipa restaurantului Jadore Ballroom așteaptă cu nerăbdare să-ți facă nunta un eveniment de succes. Pentru a face acest lucru este necesar să alegi un meniu nuntă București, dintre cele 3 meniuri ieftine disponibile în sectoarele 2,3,4. Acestea sunt Coral, Ametist și Turcoaz, fiecare dintre ele, conținând un anumit meniu, însă principalul conținut este compus dintr-o gustare, pește, sarmale, grill și garnitură, pachet băuturi Open Bar cu băuturi nelimitate, precum și un pachet băuturi non-alcoolice și de asemenea, în funcție de meniul ales, aranjamente, îmbrăcarea meselor și a scaunelor, tortul miresei.

Sugestiile meniului variază în funcție de sezon. Se pregătesc toate preparatele din produse proaspete de sezon, în principal din regiune. Desigur, poți adăuga oricând propriile idei la sugestiile restaurantului și nu trebuie decât să vorbești cu reprezentanții restaurantului Jadore Ballroom București. Când faci o selecție în avans, ai opțiunea de a alege sugestiile restaurantului sau propriile idei. Pachetele de nuntă oferă întotdeauna un serviciu complet, pentru orice gust. Meniurile restaurantului Jadore Ballroom București pot fi doar sugestii. Componentele individuale pot fi schimbate sau completate între ele. Cu toate acestea, în cazul unei adăugări, există un preț forfetar diferit. Sugestiile de meniu sunt listate ca un meniu principal. Dacă dorești, de asemenea, să le oferi oaspeților ceva special, vei găsi în meniuri ceea ce cauți, pentru fiecare categorie de preț.

Meniurile de nuntă sunt un punct crucial în timpul petrecerii de nuntă. Fie că sărbătorești în propria grădină, într-un salon de nuntă sau pe un vas de croazieră, mâncărurile delicioase și băuturile selectate fac sărbătoarea completă. S-ar putea să îți placă în mod deosebit bucătăria franceză sau să fii îndrăgostit de delicatese asiatice, toate acestea putând fi incluse în planificarea meniului. Nu este întotdeauna ușor să asociezi secvența de meniu perfectă pentru o nuntă care are mulți invitați. Dar, înainte de a începe să alegi felurile de mâncare individuale, ar trebui să iei în considerare mai întâi câte feluri de mâncare ar trebui să aibă meniul tău de nuntă.