Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a noului frigider Food ShowCase care le oferă utilizatorilor cea mai bună organizare a spațiului din frigider pentru a face cât mai simplă utilizarea acestuia de către toți membrii familiei. Food ShowCase aduce două noi secțiuni inovatoare: ShowCase, care asigură o separare foarte eficientă și ușoară a alimentelor utilizate frecvent, și InnerCase, pentru alimentele care au nevoie de o depozitare pe termen lung.

Frigiderul Food ShowCase va fi disponibil în magazinele partenere din România la prețul recomandat de 13.499 RON.

Food ShowCase continuă evoluția produselor electrocasnice, aducându-le utilizatorilor noi funcții și tehnologii. Astfel, cu noul frigider Samsung, fiecare centimentru de spațiu este utilizat la maxima lui capacitate. De exemplu, datorită secțiunii ShowCase consumatorii au la dispoziție un spațiu de depozitare de 4 ori mai mare decât în cazul unui frigider obișnuit. Pot folosi ShowCase pentru a păstra alimentele folosite frecvent, având în același timp acces imediat la produse cum ar fi gustările și băuturile. A doua secțiune a frigiderului, InnerCase, este locul în care aceștia pot depozita produsele mai mari și în care prospețimea alimentelor este păstrată pentru o perioadă de timp mai lungă.

„Noul frigider Samsung Food ShowCase este un produs inovator care le oferă familiilor moderne soluții creative pentru depozitarea și organizarea optimă a diferitor tipuri de alimente pentru a face și mai ușoară viața fiecărui utilizator.” a declarat Bogdan Mariș, Product Manager în cadrul diviziei Consumer Electronics în cadrul companiei Samsung Electronics România. „Cele două secțiuni ale frigiderului – ShowCase și Inner Case – sunt soluția perfectă de optimizare a spațiului pentru ca fiecare membru al familei să găsească oricând și în cel mai scurt timp produsele pe care și le dorește.”

Secțiunea ShowCase, foarte utilă pentru produsele folosite cel mai des
Secțiunea Showcase, care deschide doar ușa exterioară a frigiderului, este proiectată pentru a face utilizarea alimentelor extrem de ușoară. Datorită organizării eficiente a spațiului din frigider, fiecare membru al familiei poate găsi rapid alimentele de care are nevoie. Noutatea acestei secțiuni constă în compartimentarea personalizată în funcție de nevoile fiecăruia: pentru băuturi, snack-uri, alimentele copiilor și o carcasă multifuncțională pentru diferite tipuri de alimente. Fiecare dintre cele 3 zone ale secțiunii ShowCase poate păstra următoarele tipuri de alimente:

• Zona dedicată ingredientelor pentru gătit (aflată la nivelul superior) – pentru brânzeturi și sosuri
• Zona dedicată gustărilor pentru întreaga familie (aflată la nivelul median) – pentru băuturi și snack-uri
• Zona pentru copii (aflată la nivelul inferior) – pentru alimentele copiilor și pentru diferite tipuri de produse (tot aici se află și carcasa multifuncțională)

Noul Samsung Food Showcase este soluția ideală pentru o utilizare eficientă, rapidă și comodă a frigiderului de către fiecare membru al unei familii. De exemplu, pentru copii, Zona Kids, amplasată la un nivel inferior al frigiderului, le oferă acestora acces mai ușor la alimentele pe care și le doresc. De asemenea, pentru o utilizare cât mai eficientă și comodă, carcasele mai mici sunt detașabile și pot fi puse direct pe masă. Nu în ultimul rând, ușa de răcire din metal păstrează în mod eficient aerul rece în frigider.

Secțiunea InnerCase, eficientă pentru păstrarea alimentelor pe termen lung
Secțiunea InnerCase a fost concepută pentru a putea depozita și păstra pentru mai mult timp alimente precum legume, carne și fructe fără alterarea calității lor. Acest lucru este posibil datorită sistemului de răcire All-Around oferit de Samsung, care răcește uniform fiecare zonă din frigider și congelator, spre deosebire de frigiderele obișnuite cu sursă unică de răcire atât pentru congelator, cât și pentru frigider.

Dispenser de gheață și apă
Dispenserul de gheață și apă, proiectat cu un finisaj elegant din oțel inoxidabil și un afișaj clar, albastru ca de gheață, reprezintă o modalitate simplă și la îndemâna fiecărui utilizator. Cu o simplă apăsare pe buton, aceștia se pot bucura de un pahar răcoritor de apă filtrată și răcită sau pot umple un recipient folosind cuburi sau gheață zdrobită. Pentru o utilizare cât mai eficientă a spațiului, dispensorul Ice Master este amplasat pe ușa frigiderului pentru a pune la dispoziția utilzatorilor încă două rafturi suplimentare în congelator. Un alt sertar prezent în congelator este carcasa detașabilă pentru gheață care poate fi folosită pentru a depozita până la 2 kg de gheață în plus sau alte alimente congelate. Pentru a fi cât mai practică pentru consumatori, această carcasă poate fi luată ca atare din frigider în momentul în care vor să servească gheață, fără a mai fi nevoie de mutarea acesteia într-un recipient special.

Tehnologia Smart Digital Inverter
Datorită tehnologiei Digital Inverter oferită de frigiderul Food ShowCase, eficiența energetică și performanța de răcire sunt îmbunătățite prin ajustarea automată a compresorului cu șapte viteze RPM. Astfel, indiferent de câte ori utilizatorii deschid ușa frigiderului, introduc un vas cu mâncare fierbinte sau există o schimbare a temperaturii de afară, compresorul frigiderului Food ShowCase reacționează rapid și distribuie aer rece sau, după caz, își încetinește funcționarea pentru a reduce consumul inutil de energie. De aceea, prin intermediul tehnologiei Digital Inverter, consumul de energie și nivelul de zgomot sunt reduse și în același timp crește durabilitatea. De asemenea, compresorul Digital Inverter beneficiază de o garanție de 10 ani.