Exista multe avantaje pentru sistemele electronice de blocare a usilor fata de incuietorile mecanice traditionale. Unele dintre aceste avantaje includ autorizarile de securitate programabile, blocarea automata a usilor / programarea deblocarii si gestionarea centralizata.

Deblocare inteligenta – Deblocari usi Bucuresti

Usile controlate de acces, folosite pentru securizarea zonelor, permit personalului autorizat sa intre doar in zone sigure. Personalul individual poate avea fiecare propriile autorizatii de securitate gestionate prin intermediul sistemului de control al accesului in timpul anumitor ore programate. Acest lucru va anula necesitatea de a emite chei si de a schimba blocajele atunci cand tastele sunt pierdute sau furate. In cazul in care ecusoanele de identificare inlocuiesc cheile, puteti avea criterii clare setate, prin intermediul sistemelor de blocare, eliminand riscul de securitate a pierderii sau furatului cheilor si a unei copii facute si utilizate intr-o maniera necorespunzatoare.  Un angajat care paraseste compania va trebui pur si simplu sa modifice baza de date pentru a anunta plecarea, ceea ce face ca insigna de identificare sa fie inutila. Sistemele de blocare inteligenta inregistreaza, de asemenea, in mod electronic fiecare intrare, cu o data si o stampila, in cazul in care apar probleme de acces.

Cum actioneaza aceste sisteme electronice?

Sistemele electronice de inchidere a usilor au capacitatea de a actiona pentru multe programe secventiale sau simultane diferite. Usile de intrare pot fi deblocate automat in timpul orelor de lucru si blocate inapoi la ora de inchidere. In perioada sarbatorilor, un program poate fi configurat si activat la o anumota data pentru a bloca cladirea pana la sosirea urmatoarei deschideri a programului. Programarile pot fi, de asemenea, configurate in profunzime pentru a permite sau pentru a refuza persoanelor sau grupurilor accesul in zonele sigure in timpul unor ore prestabilite. Fiecare zona sigura poate avea propriul sau program sau un grup de usi poate utiliza acelasi program.

De crildev

CRIL DEV SRL ofera servicii web: creare si mentenanta website, hosting premium (doar pentru companii), promovare seo website & google adwords, promovare retele de socializare, creare articole.