TNT Brothers, cea mai mare asociație de parașutism din România și una dintre cele mai mari din SE Europei, a împlinit săptămâna trecută 10 ani de adrenalină, libertate și prietenie, reușind să dea startul sezonului de parașutism 2020 și să reia activitatea în condiții de siguranță. În prezent sunt singurii din domeniul parașutismului care au organizat evenimente naționale precum Campionatul Național Formation Skydiving 4-way sau internaționale, cum este festivalul de parașutism Bucharest Skydiving Boogie, contribuind major în ultimul deceniu la evoluția parașutismului românesc.

Chiar dacă activitatea a fost suspendată și deschiderea sezonului de parașutism 2020 atât de așteptată în martie nu a fost posibilă, weekend-ul trecut echipa TNT Brothers a pornit motorul avionului și a dat startul sezonului de parașutism deasupra litoralului, la dropzone-ul Tuzla de la mare, urmând ca în curând să deschidă și centrul de lângă București, dropzone-ul Clinceni.

“Acum 10 ani începeam activitatea de parașutism la Clinceni, tot de atunci suntem TNT Brothers! Nici nu îndrăzneam să visez că o să ajungem să facem aproximativ 150.000 de salturi cu parașuta și că o să reușim să aducem bucuria primului salt pentru cel puțin 15.000 de oameni. Show must go on!”, a declarat Bogdan Boeru – fondator TNT Brothers.

În contextul actual, asociația TNT Brothers a dezvoltat un plan de măsuri pentru desfășurarea activității în siguranță, în colaborare cu autoritatea aeronautică, astfel încât noile reguli să fie în concordanță cu măsurile impuse de autorități. Printre măsurile luate se numără asigurarea distanțării sociale, folosirea echipamentelor de protecție, reducerea contactului cu personalul centrului de parașutism și măsuri de dezinfecție.

Cei care doresc să experimenteze saltul cu parașuta au posibilitatea de a deveni membri și de a beneficia de saltul în tandem oferit la înscrierea în asociație. Pentru că poate sări cu parașuta oricine îşi depăşeşte limitele şi îşi doreşte să se bucure de fiecare clipă la intensitate maximă!

Mai multe informaţii despre TNT Brothers puteți afla pe site-ul – www.tnt-brothers.ro,  pagina de Facebook – https://www.facebook.com/tntbrothers sau la tel. 0371 100 200.