Vara e pe sfarsite, iar Seolitte ti-a pregatit o oferta de nerefuzat!

Ti-ai împachetat bagajele, avand grija sa nu omiti vreun lucru… unul singur si ti-ar fi compromis ideea unui sejur reusit.

Acest aspect e valabil si in cazul afacerii tale online. Daca nu te-ai asigurat din timp, ca toate lucrurile sa fie puse la punct, pana la cel mai mic detaliu, risti sa pierzi startul si sa te trezesti cu ceva penalizari/atentionari pe drum.

Magazinul tau online nu ia pauza, nici in vacanta nu pleaca. Din contra, acesta va continua sa-ti aduca „valuri” de clienti, conversii, chiar si atunci cand, tu te afli la km departare… dar ce faci cand aceasta distanta se produce intre tine si clientii tai?

Incepi sa te gandesti cum poti reconstrui relatia, astfel incat sa-si reia cursul firesc. Daca tu te-ai abatut de la scopul tau, cum sa astepti ca afacerea ta sa evolueze in directia dorita?

Dar simti ca skill-urile tale de marketing online si social media s-au cam scufundat, precum Titanicul. Partea mai putin placuta, e ca ai si multi clienti la bord.

Cum actionezi? Arunci colacul de salvare, insa tot nu reusesti sa scoti afacerea la suprafata sau macar sa o mentii pe linia de plutire.

Cand totul se desfasura conform planului, apare neprevazutul.

Incerci sa ajungi la mal, de unul singur sau apelezi la o agentie specializata la capitolul SEO Moldova?

In primul caz, sansele sunt aproape epuizate. Daca continui in ritmul acesta, vei investi mult mai multe resurse pentru a-ti repozitiona afacerea in online.

Stim ca ti-ai cheltuit o mare parte din buget in vacanta, asa ca Seolitte a taiat din preturi pentru a-ti facilita accesul la serviciile SEO, de care ai nevoie.

Aceleasi pachete si beneficii, la un preț mult mai accesibil. Economisesti pana la 150 Euro, in functie de pachetul de servicii SEO ales – buget pe care il poți reinvesti in afacerea ta online. Poate un nou design, mai multe functionalitati etc.

Cuvintele cheie ale vacantei tale au fost: soare, relaxare, timp liber, distractie. Esti convins ca detii lista si cu cele mai optime si eficiente pentru afacerea ta?

Ai avut in vedere sa-ti alegi destinatia vacantei pentru a putea fi conectata la cat mai multe posibilitati de petrecere a timpului liber. Insa, te-ai asigurat ca  site-ul tau contine link-urile amplasate  intr-un mod eficient, care sa conduca la rezultatele scontate?

Buna intrebare, se pare ca la aceste aspecte nu te-ai gandit inca.

De aceea, exista pachetul de servicii SEO pentru orice tip de magazin online, ce se bucura de o super oferta: 500 de euro / luna.

Oferta este valabila pana pe 1 Octombrie!

Profita acum, nu mai sta pe ganduri! Clientii nu asteapta. Ei te vor prezent: aici si acum. Tu ce faci? Pierzi timpul, dar timpul e o resursa mult prea pretioasa, atat pentru ei, cat si pentru tine!

E momentul sa ancorezi steagul de consultanta SEO, inainte ca acestia sa migreze spre concurenta.

Te simti naufragiat in propria afacere? Contacteaza Seolitte pentru o analiza completa! Ei vor sti sa-ti ofere cele mai bune solutii in timp real.

 

https://seolitte.com/