Logo complet WEB

Zilele acestea, Societatea de Avocatura Lupu&Partners si-a lansat noul site: www.lupupartners.ro. Acesta face parte dintr-o ampla campanie de rebranding si completeaza strategia de comunicare si identitatea companiei.

 

Noul website al societatii de avocatura Lupu&Partners se evidentiaza prin interfata grafica moderna si prin design-ul profesional care il transforma intr-un instrument de promovare a imaginii companiei, incercând in acelasi timp sa raspunda necesitatii de a atrage si de a informa potentialii clienti.

Menit sa comunice intr-un mod eficient activitatea tuturor departamentelor societatii de avocatura,  noul site se evidentiaza prin multitudinea de informatii oferite partenerilor si clientilor actuali sau potentiali, precum si publicului larg.

Tot in cadrul acestei campanii de rebranding a fost dezvaluit si noul logo al Lupu & Partners, logo ce cuprinde si cuvintele cheie ce definesc activitatea societatii de avocatura: Law, Life, Loyalty. “Acest mesaj face trimitere la valorile ce ne definesc. Un alt element definitoriu al noului logo este scutul. Am dorit sa avem acest element pentru ca, inca din 2005 când mi-am inceput activitatea, supremul tel pentru mine a fost sa-mi protejez clientul. Indiferent ca a fost vorba de servicii juridice, de servicii de mediere sau de optimizare fiscala.” a declarat Roxana Lupu, partener in cadrul Lupu & Partners.

Campania de PR face parte dintr-o ampla strategie ce are ca scop final intarirea brandului Lupu & Partners si este coordonata de agentia de marketing interactiv a Grupului de Presa Semnal (www.semnal.eu). “Lupu & Partners este un proiect interesant dar si extrem de dificil. In general, companiile românesti apeleaza la rebranding atunci când imaginea veche se afla pe un trend descendent. Cazul Lupu & Partners este exact opusul. Practic am fost nevoiti sa imbunatatim ceva aflat deja la cote inalte. Printre altele am fost ‘provocati’ sa elaboram o campanie de comunicare in mediul online pentru o societate de avocatura deja profund implicata in mediul virtual cu peste douazeci de site-uri in domeniul legal si al optimizarii fiscale. Important este, insa, faptul ca am incheiat prima etapa, urmând ca pâna in primavara sa finalizam acest proiect.” a declarat Alin Radu, Director General Grupul de Presa Semnal.

 

Despre Lupu & Partners: Fondata in anul 2011 prin fuziunea a doi parteneri cu o indelungata experienta in domeniu, Casa de avocatura Lupu & Partners s-a impus cu rapiditate ca o societate de avocatura echilibrata si performanta, gratie principiilor ce au stat la baza structurarii echipei: profesionalism, implicare si flexibilitate, oferind clientilor sai servicii prompte, eficiente si de o calitate profesionala desavarsita.

 

Despre Grupul de Presa Semnal: Fondat in anul 2002, isi desfasoara activitatea pe patru paliere importante: presa locala (print si online), agentie de marketing interactiv, organizari de evenimente si servicii tipografice. Agentia de marketing interactiv Semnal a fost creata in anul 2007 si ofera servicii de strategie online, creatie, media buying, email marketing si activitati suport.