Intr-o lume in care se pune foarte mare pret pe organic, atentia trebuie indreptata catre sanatate, iar sanatatea vine din produsele pe care le folosim zi de zi. In aceasta categorie intra si produsele cosmetice, utilizate zilnic, de toata lumea. Pentru ca si in cazul cosmeticelor primeaza calitatea, magazinul de cosmetice naturale www.passionforluxe.ro stie ce inseamna calitate si nu iti propune decat cosmetice organice, bazate numai pe ingrediente naturale.

Ne-am propus sa va oferim ce este mai bun din natura la preturile cele mai competitive de pe piata romaneasca. Produsele noastre de intretinere corporala si de ingrijire a tenului sunt produse naturale, avand in componenta lor uleiuri esentiale 100% naturale, astfel incat prin tratarea holistica, adica intretinerea simultana a trupului şi mintii, a starii de spirit, fiecare persoana sa obtina beneficiile maxime pe care numai produsele naturale le pot oferi.

Ingredientele principale ale produselor cosmetice profesionale comercializate de noi sunt extracte naturale si uleiuri esentiale din ceai verde si alge, glicerina, unt de shea, ulei de migdale dulci, ulei de germeni de grau, vanilie, uleiuri esentiale de portocala si scortisoara, Tea Tree, lavanda, iasomie, ylang-ylang, geranium, busuioc, extracte naturale de aloe vera, fructe precum papaia, capsuni, zmeura, coacaze negre si ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de masline, saruri minerale.

Cum ne puteti contacta

Email: support@passionforluxe.ro

Website: www.passionforluxe.ro