Daca te gandesti care este alegerea potrivita pentru tine in a face videochat acasa sau la un studio, ei bine noi iti vom da noi raspunsul. 

Avand acest job, ai oportunitatea de a castiga foarte multi bani si poti avea tot ceea ce iti doresti. O viata lipsita de griji, de neajunsuri si de probleme. Insa, la fel ca la oricare alt job, pentru a ajunge la performanta, ai nevoie de experienta si de echipamente speciale pentru a excela. 

De ce recomandam sa lucrezi direct cu un studio de videochat 

Este simplu! Vei avea parte de mai multe beneficii daca alegi sa lucrezi cu un studio de videochat decat sa lucrezi pe cont propriu de acasa. 

In primul rand pentru ca acasa nu ai echipamentul care este indispensabil in acest domeniu. Pentru a avea rezultate, ai nevoie de camerele video care au o claritate foarte inalta, calculatoare cu un procesor puternic, cat si de un internet de mare viteza. 

In al doilea rand, costurile acestor echipamente sunt destul de piperate, iar pentru inceput nu ti le vei putea permite. Noi ne ocupam de toate aceste echipamente de care tu ai nevoie. Iti asiguram tot confortul necesar pentru a lucra intr-un mediu cat mai placut.

In cadrul studioului nostru vei avea parte de training specializat pentru a avea succes in acest job. Constientizam faptul ca nimeni nu s-a nascut invatat, asadar oferim oricarui model de videochat timpul necesar pentru a invata trucurile din spatele acestei meserii. Doar in acest fel vei putea sa ajungi la performantele financiare dorite, in asa fel incat sa iti poti permite un stil de viata diferit. Daca alegi sa lucrezi de acasa, rezultatele vor fi cu totul diferite si vei fi nevoita sa inveti singura anumite tehnici si trucuri pentru a capata experienta. 

Un alt aspect important este ca daca vei colabora cu un studio de videochat, vei avea un contract de munca de unde poti beneficia de asigurare medicala. Daca alegi sa lucrezi pe cont propriu nu vei avea parte de acest beneficiu. 

Si nu in ultimul rand, alegand sa lucrezi cu un studio profesional, vei avea parte de premii si bonusuri lunare care cu siguranta te vor incanta. 

De aceea, daca te gandesti la un astfel de job, este necesar sa ai in vedere aceste aspecte. Noi recomandam sa te indrepti catre un studio de videochat profesional, cum este MySecret Studio.

De ce sa ne alegi pe noi 

Pentru ca ca iti oferim oportunitatea de a alege exact ceea ce iti doresti. Iti doresti confortul pe care il ai acasa? Perfect! Noi iti vom personaliza camera undei vei lucra exact asa cum vrei. 

Pe langa aparatura de ultima generatie pe care o punem la dispozitia fiecarui model de videochat, punem accent si pe relatia de incredere reciproca, confidentialitate, calitate, comunicare si starea de spirit. Suntem deosebit de atenti la aceste aspecte pentru ca doar asa, tu te vei simti in largul tau si vei avea rezultate excelente. 

Ai optiunea de a alege intre videochatul adult si non-adult. Daca alegi a doua varianta, vei avea nevoie sa cunosti foarte bine limba engleza. Daca nu o stapanesti foarte bine, noi ne ocupam si de acest lucru. Avem profesori specializati care te vor invata rapid limba engleza, cursurile fiind gratuite. 

Daca ne de dovestesti ca esti o fire ambitioasa si pui accent pe performanta ta, vei avea parte de bonusuri de fidelitate pe langa veniturile sigure lunare. 

Pentru ca videochatul este inca un subiect tabu in Romania, pentru siguranta ta, vom pastra confidentialitatea astfel ca nimeni din echipa noastra nu iti va divulga informatiile tale personale. Daca esti o fire dezinhibata si vrei sa te promovezi public, noi te vom sustine si aici. 

Sunt doar cateva dintre avantajele de a colabora cu un studio de videochat. Tine cont de aceste aspecte si vei excela. Noi te asteptam in echipa MySecret Studio.