Traim in stereotipuri si vedem in jurul nostru tot timpul un tipar clasic al celor care cred ca o femeie frumoasa inseamna cea cu silueta trasa prin inel. 90-60-90 sunt dimensiunile care poate ca au pus stop unor visuri marete, au ucis vise, au facut ca multe femei sa se subestimeze. Ei bine, daca te gandesti sa iti incerci norocul in cariera de model de videochat trebuie sa stii ca la MySecret Studio nu vom pune accent pe dimensiuni corporale, pe silueta ta. 

 

Nu trebuie sa fi super model pentru a lucra la videochat

Poate ca nu ai mai auzit de studio de videochat care sa nu puna pret pe aspect si in mod special pe silueta. Pana la urma esti model de videochat si primul impact, prima impresie conteaza pentru interlocutorii tai, pentru membrii cu care vei comunica online. Tocmai de aceea suntem un studio aparte! 

De precizat ca intr-o lume in care superficialitatea este se pare afisata peste tot, cand suntem adesea atrasi de aspect, de tot ce e vizual, cand pare ca suntem inconjurati de siluete perfecte, pare greu de crezut ca nu sunt pretentii de a avea o silueta de top. Dar da, se poate. Stii cum se spune, frumusetea este in ochii privitorilor. Unii  membri cauta discutii lungi si interesante, sunt interesati sa ii asculti si sa ii intelegi sau pur si simplu le place sa te vada, in toata splendoarea ta. Unii prefera blondele cu forme rubensiene, altii sunt atrasi de nou, de femei slabe si inalte. Si cate si mai cate sunt tiparele pe care unii sau altii le cauta. Nu exista deci o reteta a perfectiunii pe care o cautam in ceea ce priveste fetele ce fac parte din echipa noastra. 

 

Ce calitati trebuie sa aiba un model pentru a face parte din echipa MySecret Studio 

Nu cerem experienta, consideram ca formarea fiecarei persoane vine pe parcurs si indiferent daca a mai lucrat anterior in alt studio de profil, ca model de videochat sau nu, fiecare casa isi are propriile reguli. Cu sau fara experienta, preferam sa fie vorba de mult entuziasm pe chipul tau atunci cand ne treci pragul. 


De preferat sa fii o persoana prietenoasa, care leaga rapid conexiuni si stie sa comunice. In sensul in care sunt de preferat sa evitam acele momente moarte in care nimeni nu mai spune nimic. Si este o liniste apasatoare. Ne dorim sa te descoperim ca fiind un om deschis, un om dezinvolt. Cum altfel, de vreme ce vei conversa cu persoane de diferite varste, cu interese la fel de diverse, persoane ce provin din alte tari si cu o cultura total diferita de a ta? Dar asta nu trebuie sa insemne un minus, ci un context care te face interesata sa descoperi interlocutorul. 

Ne dorim sa fii amuzanta si poate si putin creativa, sa iti placa munca online si ce presupune deci un job in acest domeniu. 

Fiecare dintre noi este diferit. Tocmai acesta va fi avantajul tau! Arata-ne cat este de interesanta si cat esti de interesata de studioul nostru si convinge-ne ca te-ai potrivi aici. Te asteptam la discutii!