Recofert, casa de expeditii cu capital integral romanesc, propune servicii de transport de marfuri, pe rue interne si internationale, in toate tarile membre UE.

In oferta Recofert de servicii de transport intern si international de marfuri intra urmatoarele tipuri de transporturi: transporturi de marfuri generale, transporturi de marfuri periculoase, transport de utilaje agricole, transporturi de autoturisme, transporturi de marfuri vrac, transporturi containere si cisterne, etc.

Tarile in care se organizeaza servicii de transporturi de marfuri sunt urmatoarele: Austria, Belgia, Bulgaria, Croatia, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Moldova, Anglia, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, Cehia, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.

Garantam cele mai sigure conditii de transport de marfa si va asiguram de profesionalism, seriozitate si transparenta, indiferent de destinatie sau de tipul de marfa transportata.

Despre Recofert

Recofert este o casa de expeditii romaneasca cu capital integral privat, ce efectueaza expeditii si transporturi de marfa pe rute interne si externe, oriunde in Romania, dar mai ales in Europa.

Managementul si logistica companiei au cunoscut imbunatatiri de-a lungul timpului iar serviciile profesionale se datoreaza experientei acumulate in urma solicitarilor venite din partea clientilor. Echipa Recofert se dezvolta constant si este la curent cu tot ce inseamna nou in domeniul transportului de marfuri. Aceste aspecte contribuie la garantarea unor servicii bazate pe calitate si profesionalism.

Intelegem intotdeauna nevoile clientilor nostri pentru ca suntem o casa de expeditii care pune pe primul plan interesele celor care apeleaza la servicii noastre. Firma noastra de transport marfa raspunde cu profesionalism oricaror solicitari si propune consultanta gratuita si personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai adecvate solutii.

Principala deviza pe care se bazeaza compania Recofert este aceea de a se inclina la cerintele solicitantilor intrucat operativitatea si punctualitatea ocupa un loc important in ceea ce priveste activitatea acesteia.

Informatii Contact:

SC RECOFERT SRL Braila

Adresa: Str. Oborului, nr.4

Tel : 0746 064 747

Fax: 0339 111 653

Email: office@recofert.ro

Web: www.casa-de-expeditii.ro