Piata de spatii de hale industriale si depozite de vanzare din Bucuresti este analizata in acest articol de agentia imobiliara Regatta, pe al carei site oficial putem gasi mii de oferte de vanzari de hale si depozite. Iata topul proprietatilor industriale vandute de agentia Regatta Imobiliare.

 

  • Depozite si hale industriale in Bucuresti, zona de Nord-Vest

 

Pretul de vanzare al acestei hale industriale din zona Chitila (nord-vest) este de 590 000 euro, constructia avand 1000 mp in care pe langa depozit / hala, are si o cladire de birouri cu o suparafata de 250mp. Aceasta hala are o platforma betonata de 4400 mp cu acces TIR.

 

  • Hale si depozite in Bucuresti, zona de Vest

 

 

Aproape de iesirea pe autostada A1 este de vanzare un spatiu industrial compus dintr-un showroom de 300 mp, un depozit de 1150 mp si o hala de 1300 mp. Acest spatiu industrial este disponibil spre vanzare pentru 1.3 milioane Euro si are structura din beton armat cu inchideri din panouri sandwich. Manevrarea marfurilor este facilitata de platforma betonata de 1300 mp, printre facilitati putand de asemenea sa enumeram: parcare, usi de acces drive-in si o inaltime a spatiului de 7 m. Ca activ investitional, hala / depozitul este de vanzare cu un contract de inchiriere valabil pana in 2020 cu o companie multinationala care se afla deja acolo, urmand ca venitul lunar sa fie de aproximativ 10 000 Euro, suplimentat de un venit de 1000 Euro.

 

  • Hale si depozite de vanzare in zona de Nord-Est din Bucuresti

 

 

Alaturi de accesul facil spre DN2, autostrada A2, Soseaua de Centura si soseaua Bucuresti-Urziceni, acest spatiu industrial de hale si depozite cu o inaltime de 12 m si o suprafata totala de 1.000 mp, a carei compartimentare cuprinde 250mp de birouri este pus la vanzare pentru suma de 435 000 E. Spatiul include o platform betonata de 1800mp cu acces TIR.

 

  • Depozite si hale industriale de vanzare in zona de Est, Bucuresti

 

Accesul facil spre Soseaua de Centura si A2 este un punct forte pentru o hala industriala din comuna Popesti-Leordeni, disponibila la vanzare pentru 850 000 fara TVA pentru 1050mp. Avand o platforma betonata de 1000 mp intr-un teren de 2905 mp, spatiul industrial prezinta 4 trape de fum si 4 luminatoare, pardoseala quartz, apa, put propriu, canalizare, gaz, electricitate si post transformatr de 450 Kwa. Iluminatul halei este realizat prin lampi dublu fosforescente. Dincolo de supravegherea video, hala industriala este securizat de porti automatizata pentru acces TIR si usi glisante de 4m. Alaturi de birouri, spatiul include un apartament de serviciu la etaj.

 

Pentru mai multe oferte de spatii industriale, hale si depozite in Bucuresti, precum si toate celelalte tipuri de oferte imobiliare, va invitam sa vizitati site-ul agentiei imobiliare Regatta din Bucuresti unde puteti gasi mii de proprietati de vanzare si de inchiriat pentru toate bugetele, in toate zonele din Bucuresti.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat