rulouri exterioare
Multi dintre noi fac greseala de a trata rulourile exterioare ca pe niste accesorii care trebuie instalate doar in cazul in care ferestrele au nevoie de extra-protectie. Obloanele aveau in trecut functia pe care o au astazi ferestrele de sticla, intr-o perioada in care sticla nu era un lucru foarte des intalnit. In prezent, rulourile exterioare sunt folosite ca si protectie a geamurilor impotriva grindinei, a inghetului sau a furtunilor. Totusi, asta nu inseamna ca rulourile exterioare nu pot fi utilizate pentru iti face casa mai frumoasa.

Adauga un plus de stil exteriorului casei tale

De cele mai multe ori ne concentram prea mult pe interior fararulouri exterioare sa luam in considerare aspectul exterior al casei noastre. Poate deoarece nu gasim prea multe solutii de a face acest lucru care sa fie totodata si accesibile din punct de vedere financiar. Cel mai facil mod este de a instala rulouri exterioare din aluminiu. Acestea pot fi personalizate intr-o gama variata de culori, inclusiv imitiatie de lemn. Instalarea acestora va aduce cu siguranta un plus de diversitate aspectului exterior al casei.

Partea frumoasa este ca la analkodoors.ro putem gasi un paletar de culori extrem de bogat putand alege aproape orice ne dorim. Fie ca ne dorim un aspect foarte modern al casei sau sa mergem pe un stil retro sau
clasic, cu niste rulouri exterioare vopsite astfel incat arata identic cu cele din lemn, la Analko toate posibilitatile ne raman deschise. In plus rulourile exterioare din aluminiu sunt foarte rezistente si au un rol important in izolarea locuintei atat fonic cat si termic.

Pe siteul www.analkodoors.ro putem vedea mai multe modele de rulouri exterioare din aluminiu si cum arata acestea deja instalate.