Iti doresti sa oferi un cadou pentru clientii tai iesit din comun, un cadou care sa ii bucure cu adevarat? Poti crea un moment special intre tine si clientii tai oferindu-le agende si jurnale personalizate, un cadou care ii va duce mereu cu gandul la tine. Iata 4 motive bune pentru alegerea acestui tip de cadou!

1. Vrei sa-ti faci clientii cu adevarat fericiti!

Oferind un jurnal personalizat realizat oferi, dincolo de un instrument practic si de zi cu zi, un obiect pe care doresti sa il pastrezi si sa il folosesti pe tot parcursul anului.

2. Doresti sa iti controlezi bugetul de marketing!

Bugetul „cadourilor clientilor” tai este limitat anul acesta? Nu iti poti permite sa dai lunar un cadpu pentru a-ti multumi clientii pentru loialitatea lor, dar vrei sa le oferi un cadou care sa se potriveasca cu calitatea relatiei pe care o ai cu ei?

Agendele sau jurnalele personalizate  in imaginea ta este un dar relevant in acest caz. In functie de bugetul tau, poti alege optiunile si finisajele care se vor incadra in bugetul tau in timp ce creezi un produs de calitate 100% si care iti va multumi clientii. Ramane faptul ca acest cadou este un obiect pe masura, imaginat si gandit impreuna cu tine dupa imaginea ta.

3. Vrei ca toti clientii tai sa vorbeasca despre tine!

Ce reclama mai buna decat un client multumit care vorbeste despre tine in jurul lui? O agenda personalizata este un mod simplu, dar foarte eficient, de a-i determina pe clienti sa vorbeasca despre tine. Bine gandit, agenda devine instrumentul zilnic inseparabil al clientilor tai. Este afisata in sedinte, la pranz si, de fiecare data cand se face o intalnire, se interpune intre clientii tai si clientii/furnizorii lor. Atatea momente de comunicare indirecta care permit companiei tale sa fie vizibila.

4. Vrei sa iesi in evidenta!

Agenda de moda veche? Deloc, marcheaza-ti diferenta lucrand elementele de baza. Daca in functia sa de planificare, jurnalul este adesea inlocuit de smartphone, in functia sa de memorie zilnica, nu este cazul!

In era digitala, jurnalul personalizat arata bine, se remarca ca un mod eficient de a-ti aminti lucruri importante si de a planifica momente esentiale. O agenda bine conceputa va fi utilizata de clientul tau sau, in caz contrar, va fi oferita insotitorului sau insotitorului clientului. Inca o data un mod indirect de a-ti marca prezenta fara a fi nevoie sa te misti fizic.

Dar de ce o agenda este un cadou excelent?

Ai nevoie de agende si jurnale pentru a ne aminti de evenimentele viitoare deoarece creierul tau nu se pricepe la amintirea informatiilor. Creierul nu este creat pentru a memora informatii, ci este facut sa functioneze cu informatii. Agenda vine pentru a depasi prima problema a creierului tau: memoria nu este de incredere. Si pentru a depasi aceasta problema, foloseste un jurnal sau o agenda.