In confruntarea ofertelor de spatii comerciale de inchiriat in Bucuresti, multi antreprenori ce doresc sa investeasca in noi proiecte sunt descurajati de suprafetele reduse, in unele cazuri sub 50mp, in ciuda unei amplasari avantajoase, cu o deschidere exceptionala spre un trafic pietonal si auto intens. Va prezentam patru idei de proiecte ce ar putea fi gazduite cu success de aceste spatii comerciale la vanzare in Bucuresti recomandate in special de versatilitate.

 

1. Take away

 

Intr-un ritm de viata dinamic, savurarea unei mese este adesea efectuata in combinatie cu activitatile lucrative, indiferent daca ne gandim la locul de munca, scoala sau biroul amenajat in propria casa. Aceasta tendinta conturata de un program alert a dus la adoptarea conceptelor cu specialitati gastronomice take away, a caror operare nu necesita cerinte crescute de spatiu pentru vanzarea sau inchirierea de spatii comerciale din Bucuresti.
In aceasta abordare pot fi incluse de asemenea spatiile comerciale la vanzare sau la inchiriat, precum:  patiseriile si cofetariile, concept ce intampina o apreciere extraordinara indiferent de specificul culinar onorat.

 

2. Magazine bunuri generale

 

Unul dintre primele tipuri de proiecte antreprenoriale initiate in perioada postdecembrista in Bucuresti, spatiile comerciale reprezentate de micile magazine alimentare eventual cu program non stop se bucura de aceeasi popularitate. Indiferent de gradul de dezvoltare al comertului FMCG, aceste concete se mentin profitabile gratie accesibilitati rapide si flexibilitatii programului atat pentru vanzare, cat si pentru inchiriat.

 

3. Boutique

 

Spatiile comerciale puse in vanzare, sau inchiriere din Bucuresti, cu suprafete mici favorizeaza in special boutique-urile din segmentele modei, industriei cosmetic, bijuteriei si orolgeriei, o amplasare in zone deosebit de selecte, asociate traditional luxului garatand o alta deschidere spre piata careia aceste concept se adreseaza.
Un alt segment retail favorizat de spatii comerciale de mici dimensiuni este cel al telefoniei mobile, bulevardul Ion C. Bratianu distingandu-se prin concentratia de astfel de magazine.

 

4. Concept cultural

 

O tendinta imbucuratoare pentru dezvoltarea unei noi identitati ai orasului nostrum vine gratie delimitarii unor zone drept centre ale artei si culturii. Astfel, o plimbare prin zonele adiacente Caii Victoriei sau Ateneului Roman ne aduce in fata unor micute galerii de arta sau magazine de antichitati ce sustin cultura romaneasca prin vernisaje, evenimente sau pur si simplu dezbateri.

 

5. Servicii financiare

 

Cea mai recenta directie a sectorului bancar, agentiile in care clientul beneficiaza de independent in fiecare trazactie efectuata isi gaseste ca aplicatie o retea de centre ce includ aparate ATM si eventual un birou de informare, optiuni ce impugn necesitati minime de spatiu. Sub accest principiu sunt stabilite inclusiv birourile brokerilor de asigurari, servicii oferite astfel cu avantajul comoditatii.

 

Nu in ultimul rand, indiferent de bunurile care fac obiectul lor, operatiunile tip amanet isi mentin popularitatea, segmentul premium, ce preia drept garantii automobile, inalta orologerie si chiar lucrari de arta fiind directionat spre zonele ultracentrale.
Asadar, inclusive spatiile comerciale de mici dimensiuni prezinta opotunitati investitionale iar pentru inchirierea lor in initierea de proiecte antreprenoriale, contactati o agentie imobiliara de renume (de ex Regatta) care sa va ofere o consiliere optima.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat