In ultimul an, preturile de vanzare pentru apartamente din zona Herastrau au scazut, aceasta fiind una din zonele de lux din Bucuresti, fiind ravnita si visata de multi bucuresteni dornici de liniste si spatiu verde. Pretul mediu pentru apartamentele de vanzare a scazut cu 9% acest an, fata de aceeasi perioada a anului trecut. Wall-Street.ro va prezinta cum au evoluat preturile, dar si cum arata cererea si oferta in zona.

Fata de media din Bucuresti, preturile pentru apartamente de vanzare din zona Herastrau sunt aproape duble, apartamentele vandute aici fiind in cea mai mare parte situate in ansambluri rezidentiale noi, fiind o zona imobiliara dezvoltata relativ recent.

Regatta Imobiliare: cum au evoluat preturile pentru apartamente de vanzare Herastrau ?

Preturile medii de vanzare ale apartamentelor din zona Herastrau se situeaza in jurul valorii de 2000 euro/mp, o suma dubla fata de media de vanzare a apartamentelor in Bucuresti. Preturile pentru un apartament sunt in medie 140.000 euro pentru apartamente cu 2 camere, 200-250.000 euro pentru apartamente cu 3 camere in Herastrau si ajung la o medie de peste 400.000 euro pentru apartamentele cu 4 camere din zona Herastrau.

Tendinta din anul anterior si anul curent este de stabilizare pentru preturile apartamentelor din zona Herastrau, in special pentru apartamentele cu 2 camere si 3 camere, in schimb, apartamentele cu 4 camere inregistrand cresteri usoare de pret, spune agentia imobiliara Regatta, peste o treime din oferte fiind populata de apartamente cu 3 camere si o alta treime de apartamentele cu 4 sau mai multe camere. In general, oferta de apartamente din Herastrau este compusa din ansambluri rezidentiale construite dupa anul 2004.

Cererea de apartamente de vanzare in zona Herastrau

Cererea de apartamente din zona Herastrau este compusa din persoane cu venituri ridicate, cu pretentii de confort si lux ridicate, fiind de regula angajati importanti ai companiilor multinationale din Romania, sau expati.

Luxul absolut in zona Herastrau este reprezentat de apartamentele cu vedere catre parc, numarul acestora fiind foarte mic, la fel de importante fiind si locurile de parcare cu ca vin apartamentele la pachet in zona Herastrau.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat