mape personalizate - agrafaNoul an ne pregateste pentru o serie de noi evenimente, lansari de produse, de servicii, seminarii, conferinte, expozioane sau targuri. Astfel, incercam sa fim de fiecare data gata pentru aceste momente ce pot fi decisive pentru afacerea noastra, tinand cont de cat mai multe aspecte utile. Intre acestea un rol major il joaca cele referitoare la promovare si prezentare – asadar, in acest articol vom aborda cateva aspecte importante de care trebuie sa tinem cont atunci cand pornim in cautarea unor astfel de printuri. Gaseste aici mape personalizate realizate la cele mai ridicate standarde.

Daca e vorba de intalniri de afaceri, prezentari sau expozitii, mai mult decat sigur ne vom indrepta catre segmentul de mape personalizate, in formatul standard A4. In functie de numarul de materiale promotionale, de tipul acestora si cantitatea pe care cei interesati o vor lua, vom concepe aceste mape. Se pot alege si variantele cu dublu big la cotor – in acest mod se poate ajunge la o grosime de 1 cm; altfel spus, se dobandeste o capacitate mai mare.

De asemenea pentru o utilizare mai facila putem sa optam pentru variantele cu clapeta; daca dorim ca materialele din interior sa fie vizibile prin coperta, pentru a fi vizibile si de alte persoane cu care posibilii nostri clienti vor intra in contact, putem opta pentru modelele cu fereastra. Alte solutii extrem de utile in aceste contexte sunt variantele de mape de prezentare ce au un buzunar aplicat – acestea reprezinta un loc ideal pentru pastrarea si transportarea cartilor de vizita (micsorandu-se astfel riscurile ca respectivele materiale sa fie pierdute).

Ca si constructie, ele pot fi realizate din diverse tipuri de carton, de diferite grosimi. Ca si noutate, au fost introduse modele speciale de carton, embosate albe sau colorate. Din punct de vedere al finisarii, aceste mape de prezentare pot sa suporte imprimare in policromie, de tip folio, timbru sec sau plastifiere – pe una sau pe ambele fete, de tip lucios sau mat. O alta optiune este alegerea variantei soft touch – acest finish ofera in premiera in tara noastra o suprafata matasoasa, de exceptie. Aceste finisari prin plastifiere nu au doar rolul estetic. Din contra, ele pot oferi o rezistenta crescuta, pentru o utilizare de mai lunga durata.

Atunci cand suntem in cautarea unor solutii eficiente si utile in zona de marketing, aceste mape sunt raspunsurile de care avem nevoie. Personalizarea acestora, prin utilizarea unor designuri specifice, a unor elemente de brand, pot sa consolideze foarte mult imaginea pe care dorim sa o transmitem – fie ca e vorba de un anumit produs, serviciu sau chiar proiect. Alaturi de aceste obiecte de promovare e bine sa investim si in restul printurilor ce ni se potrivesc, fie ca e vorba de pliante, brosuri, flyere, carti de vizita, pungi sau sacose, cupoane, taloane etc. Vezi aici mape personalizate utile oricarei afaceri, companii sau organizatii ce vrea sa se remarce in acest nou an !