Apartamente de vanzare zona DorobantiConsiderata de super lux, zona Dorobanti din Bucuresti este una din cele mai scumpe din capitala pentru piata rezidentiala. In continuare va vom prezenta oferta exclusiv promovata de Regatta Imobiliare de apartamente de vanzare in zona Dorobanti alaturi de detaliile si preturile proprietatilor:

 

Apartament de vanzare zona Dorobanti 3 camere 82 mp: Are 2 dormitoare, o baie, o suprafata construita de 82 mp si una utila de 72 mp, fiind un apartament decomandat, situat la etajul 1. Pretul de vanzare al acestui apartament de vanzare din zona dorobanti este de 130.000 Euro, apartamentul fiind construit in anul 2013.
Apartamentul se compune din: living, 2 dormitoare, baie, bucatarie.
Finisajele si amenajarile apartamentului:
– caramida eficienta 30 cm imbracata in polistiren 10 cm
– geam Tripan 3 randuri sticla
– jaluzele electrice
– videointerfon
– instalatie aer conditionat Samsung A plus Inverter
– centrala termica

 

Apartament de vanzare Bucuresti 4 camere zona Dorobanti 240 mp: Este compus din 4 camere, fiind decomandat, din care 3 dormitoare, 3 bai si 2 locuri de parcare. Apartamentul are o suprafata construita de 240 mp, fiind situat la etajul 4 din 6. Contruit in anul 2011, apartamentul este scos la vanzare pentru suma de 380.000 Euro, venind la pachet cu 2 locuri de parcare.
Apartamentul de vanzare este situat in Bucuresti, langa Piata Dorobanti, la 2 minute distanta de Parcul Floreasca si la 3 minute de Piata Charles de Gaulle– Parcul Herastrau.
Proiectul este un complex rezidential exclusivist, menit sa satisfaca cele mai exigente gusturi atunci cand ne gandim la alegerea zonei, calitatea constructiei, suprafetele generoase si calitatea finisajelor.
Situat in imediata vecinatate cu Piata Dorobanti, intr-una dintre cele mai selecte zone rezidentiale. Parcul Herastrau se afla la 5 minute.
Acces direct catre DN1, Aeroport, Mall Baneasa, etc.
Apartament compus din: camera de zi, 3 dormitoare, bucatarie, 2 bai, grup sanitar, terase;
2 locuri de parcare (unul interior).

 

Apartament zona Dorobanti-Capitale tip penthouse de vanzare: Apartamentul are 5 camere, fiind decomandat, din care 3 dormitoare, 3 bai, venind la pachet cu 2 locuri de parcare. Suprafata construita a apartamentului este de 313 mp, fiind situat la etajul 4 din 4. Pretul de vanzare al apartamentului este de 1,2 milioane de euro + TVA.

Apartament de vanzare penthouse Bucuresti zona Dorobanti-Capitale
Apartamentul este amplasat intr-un imobil recent construit din zona Dorobanti-Capitale. Beneficiaza de acces la: sala de fitness, spatii verzi etc.
Apartamentul se compune din: hol, living, dining, birou, 3 dormitoare, bucatarie, 3 bai,
dressing, 3 terase (97, 25 mp).
2 locuri de parcare in subsol.
Finisaje/ amenajari:
– parchet, piatra, gresie, faianta
– centrala termica
– aer conditionat
– bucatarie mobilata si echipata
Apartament de vanzare penthouse Bucuresti zona Dorobanti-Capitale

 

Alaturi de ofertele de apartamente din zona Dorobanti, pe Regatta Imobiliare puteti vedea mii de apartamente de vanzare in orice zona din Bucuresti pentru toate bugetele, Regatta fiind o companie renumita in special pentru portofoliul bogat de apartamente situate in zone de lux din Bucuresti.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat