Apartamente de vanzare in zona AviatorilorApartamentele scoase la vanzare in zona Aviatorilor din Bucuresti sunt ravnite de orice bucurestean, Aviatorilor fiind o zona premium a capitalei, verde, cu acces facil catre orice zona a Bucurestiului. Agentia Regatta Imobiliare prezinta in acest articol cateva apartamente de vanzare in zona Aviatorilor vandute exclusiv pe site-ul propriu Regatta.ro cu detalii si preturi:

 

Apartament duplex de vanzare Bucuresti 3 camere zona Aviatorilor 120 mp: Apartamentul are 2 dormitoare, 2 bai, o suprafata construita de 120 mp si terase de 80 mp, fiind desfasurat pe 2 niveluri, etajul 2 si 3, fiind un apartament decomandat. Pretul de vanzare al apartamentului este de 300.000 Euro, fiind situat in zona de lux Aviatorilor din Bucuresti, in apropiere de Piata Charles de Gaulle, Parcul Herastrau, sector 1, beneficiind de acces la lift propriu.

In functie de nivel, apartamentul este compus din:

– etaj 2: living+ bucatarie+ grup sanitar;
– etaj 3: doua dormitoare+ grup sanitar.

Finisajele si dotarile apartamentului din zona Aviatorilor sunt moderne si de calitate.

 

Apartament de vanzare Bucuresti 4 camere zona B-dul Aviatorilor 225 mp: Are in componenta 3 dormitoare, o suprafata utila de 209 mp si o suprafata construita de 225 mp, fiind un apartament decomandat. Apartamentul se afla la etajul 1 din 4, este construit in anul 2002 si are un pret de vanzare de 650.000 Euro, beneficiind si de 1 loc de parcare. Apartamentul de vanzare este situat in Bucuresti, intre B-dul Aviatorilor – Soseaua Kiseleff si Piata Charles de Gaulle.
Parcurile Kiseleff si Herastrau in imediata vecinatate.
Acces direct catre aeroport, DN1, centrul comercial Baneasa.
In apropiere statie metrou RATB.
Proiectul este un complex rezidential exclusivist, menit sa satisfaca cele mai exigente gusturi atunci cand ne gandim la alegerea zonei, calitatea constructiei, suprafetele generoase si calitatea finisajelor.
Bloc compus din parter+ 3 etaje, un apartament/nivel.
Apartamentul se compune din: camera de zi (82 mp), 3 dormitoare, 3 bai, 2 holuri, bucatarie (19 mp), 2 balcoane, logie.
Loc parcare+ boxa la subsol.

 

Apartament de vanzare zona Bulevardul Aviatorilor Bucuresti 4 camere 174 mp: Apartament decomandat, desfasurat pe 2 etaje, etajul 1 si 2 si are 2 bai. Pretul de vanzare pentru acest apartament din zona Aviatorilor este de 310.000 Euro, acesta fiind situat pe B-dul Aviatorilor, intre P-ta Charles de Gaulle si Monumentul Aviatorilor.
In apropiere: statie metrou, RATB, Parcul Herastrau.
Acces direct catre DN1, Aeroport, Complexul Comercial Baneasa, IKEA, METRO, etc.
Apartamentul care ocupa intreg etajul 1 al vilei se compune din: camera de zi in suprafata de 67 mp cu semineu, dormitor, baie, bucatarie, debara, camara, balcon; etajul 2 este compus din  2 camere, baie.
Intrare separata in apartament.
Decoratiuni intrerioare originale.

 

Ofertele de apartamente in zona Aviatorilor, precum si miile de oferte de apartamente de vanzare de pe Regatta.ro in Bucuresti se pot gasi pe site-ul agentiei Regatta Imobiliare, unde sunt promovate apartamente din zonele de lux ale capitalei: ultracentrale, centrale si de nord, precum si apartamente in alte zone din Bucuresti.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat