Case de vanzare Baneasa

Cea mai mare zona nou dezvoltata din Bucuresti, cu un nivel al cererii peste media capitalei, oferta de case de vanzare in Baneasa a agentiei Regatta Imobiliare cuprinde peste 200 de proprietati de vanzare si de inchiriat pentru toate bugetele. In continuare, va vom prezenta detalii despre cateva din sutele de case vandute de Regatta in zona Baneasa din Bucuresti:

 

Casa de vanzare in zona Baneasa din Bucuresti cu 5 camere si 340 mp: Casa vanduta exclusiv de Regatta Imobiliare are 3 dormitoare si 3 bai, o suprafata costruita de 340 mp si o suprafata utila de 260 mp, teren de 756 mp, fiind desfasurata pe D+P+E. Pretul de vanzare al acestei case este de 480.000 Euro, casa fiind situata in zona de lux Baneasa din nordul Bucurestiului, avand acces facil catre scoli, gradinite, restaurante si parcuri.

Compartimentarea case in functie de nivel este:

Demisol: crama, spatiu tehnic;
Parter: hol, living, dining, bucatarie, birou, baie, terasa;
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, balcon.
Finisajele si amenajarile acestei case:
– parchet, gresie, faianta
– geamuri termopan
– centrala termica

 

Casa de vanzare in zona Baneasa din Bucuresti 5 camere 280 mp: Casa vanduta de Regatta Imobiliare numara 3 dormitoare, 3 bai, dispune de 3 locuri de parcare, are o suprafata construita de 280 mp si un teren de 270 mp, fiind desfasurata pe un demisol, parter si etaj. Pretul de vanzare pe site-ul Regatta Imobiliare al acestei case din zona Baneasa din Bucuresti este de 280.000 Euro, Casa fiind situata in Bucuresti, in zona Baneasa si are acces facil catre: scoli, gradinite, parc, restaurante etc.
Casa duplex compusa din: demisol, parter, etaj, mansarda.
Demisol: garaj pentru 3 masini;
Parter: hol acces, birou, living, bucatarie, baie, spatiu tehnic, terasa;
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, balcon.
Finisaje si amenajari:
– parchet, gresie, faianta
– centrala termica
– acces internet, telefon
– curte amenajata

 

Casa de vanzare zona Baneasa, Bucuresti cu 5 camere si 450 mp: Casa este de vanzare pe site-ul Regatta Imobiliare, dispune de 5 camere dintre care 3 dormitoare, are o suprafata construita de 450 mp si un teren de 600 mp, fiind desfasurata pe un parter si un etaj. Pretul de vanzare al acestei case din zona Baneasa este de 520.000 Euro si vine la pachet cu 2 locuri de parcare, de asemenea, casa are acces facil catre toate zonele Bucurestiului, fiind situata la cateva minute de Baneasa Shopping City.

Compartimentarea acestei case in functie de nivel este:

Parter: hol, living, dining, bucatarie, grup sanitar, birou, garaj 2 locuri, terasa;
Etaj: 3 dormitoare, 2 bai, terasa.
Finisaje si amenajari:
– parchet
– gresie
– faianta
– geamuri termopan

Ofertele de case din Baneasa, precum si alte oferte case de vanzare in Bucuresti se pot gasi pe site-ul companiei Regatta.ro, preturile acestor case variind foarte mult in functie de suprafata, pozitie si facilitatile pe care le ofera casa. Marea majoritate a caselor reprezentate de Regatta Imobiliare sunt de vanzare exclusiv pe site-ul oficial al agentiei.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat