Iancu Nicolae, o zona recent dezvoltata din punct de vedere imobiliar a devenit una dintre cele mai cautate locatii din Bucuresti pentru cei care cauta case de vanzare. Regatta Imobiliare promoveaza pe site-ul propriu case de vanzare zona Iancu Nicolae din Bucuresti la preturi ce variaza intre 340.000 mii euro, ajungand pana la 750.000 euro, mare parte dintre ele fiind exclusivitati. In continuare, puteti vedea despre detaliile caselor vandute de agentia imobiliara Regatta in zona Iancu Nicolae.

 

Casa de vanzare in zona Iancu Nicolae cu 10 camere:  Casa este promovata exclusiv de agentia Regatta Imobiliare si are intre cele 10 camere ale sale nu mai putin de 5 dormitoare. Suprafata utila a casei este de 650 mp, avand teren de 770 mp si un regim de inaltime Subsol + Parter + Etaj + Mansarda, avand si un loc de parcare. Pretul de vanzare al acestei case din zona Iancu Nicolare este de 735.000 Euro si este nemobilata. Cu o locatie foarte buna, in zona Iancu Nicolae, in vecinatatea Scolii Britanice, de asemenea si aproape de Scoala Internationala Mark Twain, Scoala Americana etc, aceasta casa vanduta de Regatta Imobiliare se afla la 3 minute distanta de condus fata de Mall Jolie Ville.

Compartimentarea casei in functie de nivel:

Subsol: spatiu depozitare (vinarie);
Parter: hol, living de 80 mp, bucatarie, baie, dormitor, spatiu depozitare, garaj, camera tehnica, 2 terase
Etaj 1: 3 dormitoare, 3 bai, camera fitness, 2 terase
Mansarda: camera de studiu, baie, dormitor, living si o terasa mica
Casa are de asemenea si o piscina exterioara si un chiosc.
Amenajari si dotari:
– bucatarie complet echipata
– parchet din lemn masiv
– piscina exterioara
– porti automate
– garaj pentru 2 masini
– sistem de alarma

 

Casa 6 camere de vanzare in zona Iancu Nicolae din Bucuresti: Casa vanduta de Regatta este situata in zona de lux Iancu Nicolae, are 6 camere, 4 dormitoare, 2 bai, o suprafata utila de 320 mp si o suprafata de teren de 620 mp, este complet mobilata, pretul de vanzare al acestei case fiind de 420.000 euro. Localizata in zona Iancu Nicolae, aproape de Jollie Ville Mall, aceasta casa moderna este aproape de toate scolile si gradinitele din Iancu Nicolae si Pipera- Tunari si la 5 minutes de condus fata de zona comerciala Baneasa.
La parter se afla un living, zona dining, bucatarie, baie si spatiu depozitare, iar la etaj se afla 4 dormitoare, 2 bai moderne, dressing, terasa si un spatiu depozitare.

Amenajari si dotari:
– parchet de stejar
– aer conditionat
– semineu
– centrala termica proprie
– porti electrice automate
– sistem de alarma
– video telefon
– sistem de irigatii in gradina

 

Casa de vanzare in zona Iancu Nicolae cu 8 camere: Casa vanduta exclusiv prin Regatta are nu mai putin de 6 dormitoare, 4 bai, o suprafata utila de 650 mp si un teren de 1000 mp, fiind dispusa pe S + P + E + M venind la pachet cu 5 locuri de parcare. Costruita in 1997, pretul de vanzare al acestei case din Iancu Nicolae este de 750.000 Euro. Localizata in zona Iancu Nicolae din Bucuresti, la mica distanta de Scoala Britanica si la 5 minute distanta de Scoala Americana, vila este aproape de Jolie Ville si Mall Baneasa.
Subsol: open space, garaj pentru 2 masini, 2 spatii depozitare, camera tehnica (spalatorie si centrala termica)
Parter: living cu dining, bucatarie, camera (birou/dormitor), un dressing, baie, 2 terase. Etaj 1: 4 dormitoare, 2 bai, 2 terase si un dressing
Mansarda: dormitor, baie, dressing si un open space
Amenajari si dotari:
– bucatarie complet mobilata
– parchet din lemn masiv
– aer conditionat

Acestea, si alte mii de case vandute de agentia Regatta Imobiliare sunt disponibile pe site-ul companiei Regatta.ro – categoria case de vanzare in Bucuresti, unde se gasesc case din cele mai bune zone din capitala, printre care Iancu Nicolae, Baneasa, Herastrau si Pipera.

De CatalinR

Regatta Imobiliare este o agentie imobiliara din Bucuresti cu o experienta de peste 20 de ani in inchirieri spatii birouri, apartamente de vanzare si de inchiriat si case de vanzare si inchiriat