Instalarea panourilor fotovoltaice inseamna a profita de o sursa curata, inepuizabila si complet gratuita de energie regenerabila. Producandu-ti electricitatea, obtii independenta, ajuti la protejarea mediului si economisesti bani. Iata avantajele panourilor fotovoltaice.

Avantajele financiare cu panourile fotovoltaice

Pentru persoane fizice, instalarea de panouri fotovoltaice prezinta, in primul rand, avantaje financiare. Nu numai ca generezi venituri suplimentare prin vanzarea electricitatii, dar beneficiezi si de subventii atractive si avantaje fiscale.

  • Reduci factura de energie electrica datorita autoconsumului
  • Beneficiezati de subventii, ajutoare si avantaje fiscale
  • Adaugi valoare proprietatii tale cu ajutorul panourilor fotovoltaice

Reduceti factura de energie electrica datorita autoconsumului

Consumul direct al curentului pe care il produci va reduce factura de energie electrica. Intr-adevar, preturile la electricitate in Romania continua sa creasca. Prin urmare, poti alege sa iti consumi o parte din curentul pe care il produci pentru a te incalzi, pentru a lumina casa si pentru a furniza dispozitivele electrice (autoconsum). Aceasta solutie este de departe cea mai profitabila pentru persoanele fizice.

Sistemele aerovoltaice ne permit sa mergem si mai departe prin reutilizarea caldurii generate de centrala fotovoltaica pentru a incalzi locuinta, ceea ce va va reduce factura de incalzire cu pana la 40%. Aceasta solutie inovatoare combina panourile fotovoltaice si un dispozitiv de ventilatie pentru a imbunatati confortul termic.

Adaugati valoare proprietatii tale cu ajutorul panourilor fotovoltaice

Panourile fotovoltaice se imbina armonios cu toate tipurile de acoperisuri. Acestea sunt componente durabile si robuste (durata de viata: 40 pana la 50 de ani). Fara piese mecanice, acestea nu emit zgomot sau vibratii si sunt complet silentioase.

Instalarea unei centrale fotovoltaice este una dintre parghiile care trebuie activate pentru a imbunatati performanta energetica a casei tale.

Toate acestea te ajuta sa iti imbunatatesti proprietatea!

Alege panourile fotovoltaice

Alegerea panourilor fotovoltaice este un gest responsabil si profitabil pentru persoane fizice. Obtii independenta fata de distribuitorii de energie electrica si contribui la protectia mediului!

De crildev

CRIL DEV SRL ofera servicii web: creare si mentenanta website, hosting premium (doar pentru companii), promovare seo website & google adwords, promovare retele de socializare, creare articole.