Bucura-te de frumusetea Lacului Snagov asa cum trebuie: de pe o barca de lux, savurand un pahar de prosecco!

Cu siguranta cel mai pitoresc loc din imprejururile Bucurestiului, Lacul Snagov are o frumusete linistitoare, intregita prin padurile din imprejurimi.

Clubul nostru nautic din Izvorani sta la “granita” celor doua zone ale lacului.  In zona din Sud a Lacului predomina flora si fauna. Lotusi roz, nuferi albi sau galbeni, egrete, lebede, rate, toate se retrag in zona mai salbatica de Sud a Lacului Snagov. Aici va asteapta un numar coplesitor de Lotusi roz, care ne permit trecerea doar printr-un culoar ingust de 2-3 metri.

Partea de Nord a lacului este mai dezvoltata residential. Suprafata lacului creste in latime si in adancime
permitand barcilor si jet-ski-urilor sa circule mai liber. Tot aici se gasesc proiectele rezidentiale de milioane de euro ale mondenitatilor Romaniei; toate fiind proiectate pentru a se impune cat mai mult fata de trecatorii de pe lac.

Printre aceste mondenitati se numara Irinel Columbeanu, Nicolae Ceasusescu si Vlad Tepes, care, pentru prima data in istorie sunt in aceeasi propozitie. Manastirea Vlad Tepes, de pe insula cu acelasi nume, este locul unde sta inmormantat trupul domnitorului. Recent, s-au descoperit ramasitele unui asezamant Dacic pe aceeasi insula.

Exista si o oferta generoase de restaurante asezate pe malul lacului unde va puteti opri si savura o masa sau un al doilea pahar de prosecco.

Indiferent ca este un cadou pentru cineva drag, sau un cadou pentru tine, merita sa faci o plimbare cu barca pe lacul Snagov!

 

  • Plimbarea cu barca dureaza o ora si este cu program flexibil.
  • Barca este un cruiser, high-end cu cabina, masa si canapea din piele. Aceasta este curatata si dezinfectata dupa fiecare plimbare. Capacitatea maxima este de 6 persoane + sofer.
  • In pachet sunt incluse bauturi racoritoare, alaturi de o sticla de prosecco pe gheata.
  • Plimbarea se termina la clubul nostru nauticde pe malul lacului unde va este servita o cafea, fie pe terasa, sau la racoare in barul panoramic deasupra lacului; unde va puteti prelungi ziua cat doriti.
  • Pretul pachetului (cu bautura inclusa) este de 750 lei in zilele de weekend;
  • Pretul pachetului (cu bautura inclusa) este de 650 lei in timpul saptamanii. 

 

Ne gasesti pe:

Google Maps

Facebook

Instagram

Snagov Luxury Boat Tours
0729.237.999
0723.218.689